2018 Dünya Kupası
-
@wickselll son yıllarda Belçikanın kadrosu beni benden alıyor bu sefer yapacaklar umarım ah bir de naingolanı alsalardı
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Dünya Kupası
@wickselll son yıllarda Belçikanın kadrosu beni benden alıyor bu sefer yapacaklar umarım ah bir de naingolanı alsalardı
Gerçekten acayip bir kadroya sahipler.Sağ bekleri Meunier'i çok beğeniyorum.
-
almanya her şeyiyle örnek bir ülke sanayi ekonomi modernlik filan ve başarıyı sürekli tekrarlama gibi bi disiplinleri var, elenerek bunu kaybetmelerine sevindim. yeter be kardeşim sürekli başarılı olmak nedir bi kere de senın ayağın bi taşa takılsın, düş, acı çek. bak garibanlar neler çekiyo (bizim a milli takım gibi)
-
@wickselll bende mertens ciyim
-
gönüllerin şampiyonu isveç. kuzeyin uşakları...
-
ağlamıyorum gözüme futbol kaçtı. Ne yapıyorsanız bırakıp fransa arjantin maçını izlemelisiniz.
-
Avrupa Şampiyonası'nda Fransa çok iyi futbol oynamasına rağmen bir şey eksik diyordum hep kendi kendime, buldum Mbappé'ymiş o eksik.
cCc Mbappé cCc
-
Messi kardeşimiz zar zor aksak topal buraya kadar geldiği ve takımına fazla bir şey veremediği turnavada artık yok.
-
Arjantinin gruptan çıkması bile mucizeydi zaten. Ah bu Fransa'da iyi bir hoca olacaktı Arjantin'e fark atardı.
Finalde sömürge ülkeleri Fransa ve Belçika olursa değişik olur -
Arjantin de Almanya gibi ilk turda elenmeliydi.Fazladan bi maç daha yaptılar.İki takımda da lider yok.
-
uzatmalara gitse de gözümüz gönlümüz açılsa biraz.
-
Ronaldo pis, yılansı, kem gözlü, M. Salah'ı nazarlara getiren o bakışlarının bedelini ödedi, elendi.içimin yağları eridi be.Canım Salah
-
O değilde Argentina favorilerim arasındaydı. Messi den ziyade, o mafya vari tavırlara sahip teknik direktörleri güzelim kadrodan adam akıllı ilk 11 çıkaramadı. Aguero yedekte oturturulur mu, Allah aşkına. Adamın ölüsü yılda 30 gol atıyor!
-
İspanya elenir İnşallah, her kupada İspanya görmekten tiksindim artık.
-
Alamancilar gitti, boğalar gitti, Argentina gitti. Fransanin önü gitgide açılıyor. Enteresan bir turnuva oluyor
-
Bence düpedüz adaletsizlik bu bomboş adama sırf atmasın diye arkadan bindir kırmızı görmesin penaltıyıda kaçırsınlar. Tahammül edemiyorum vicdanım kabul etmiyor bu adil birşey değil. Çok üzüldüm hırvatistanın hakkına ve modricin durumuna.
-
@tibeout futbol adil değil hocam bu durum bir yana hayat adil değil. İngilizlerin dediği gibi "life is not fair" ama alıştık yaşıyoruz.
-
@aliveli Turnuva başından beri Danimarka fanıydım. O pozisyondan sonra istemem böyle tur deyip Hırvatistan kazansın istedim. Olaa Subasicccc!! Geç geldi ama geç gelen adalet adalet değildir yinede
-
İyi bir izleyici iseniz hatırlarsınız. Güney Afrikada'ki 2010 Dünya Kupası çeyrek final maçında, Gana ile Uruguay karşılaşmıştı. O maçın 116. dakikasında tam çatala gol giren topu Suarez tüm çirkefliğini sergileyerek eliyle bilerek çıkardı. Gol olsa ve 2-1'lik skorla bitseydi, dünya kupaları tarihinde ilk defa bir afrika takımı yarı finale kalacaktı. Belki de makus talihi değişirdi kıt'a'nın kim bilir. Gyan topu direğe vurdu, suarez soyunma odasında sevinçten kapıyı kırdı, uruguay seri penaltılarda tur atladı, yarım asır sonra uruguay ilk 4'e girdi diye suarez ülkesinde kahraman ilan edilip omuzlarda taşınmıştı. O tablo hala bana dokunur. Dünya, insan ve kader böyle birşey...
-
Yalnız yalcın ne mac oldu be
Kalecilerden ziyade penaltı kullananlar çok kötü performans gösterdi bu akşam.
Yıllar sonra peter schmeichel ı görmek de güzeldi.