2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@yasemen kac referansiniz var hocam masallah,bende hic yok fazlaysa alirim bir tanearkadasimizin sorusuna yardimci olacak biri yok mu sahsen benim fikrim yok
-
@duyguuu37 bende de hiç yok ya boş bıraktım tecrübeli arkadaşlar bu elenme sebebi midır? 2 sene oldu mezun olalı. Hocalarla irtibatta olmayınca dönüş alamıyorum ne yazık ki. Napacagiz
-
@falanfilan elenme sebebi değildir
-
@Antimülakat bilir bu isihocam basvuruda referans kismini doldurma hususuna ne dusunuyorsunuz,ilk kez guy basvurusu yapacam da,simdi yazmasak sonra mulakatta filan soyleyemiyor muyuz cv filan istiyorlar ya o aralar
-
@birgarip oraya birilerini yazsak illa o kisilerle mi gorusuluo nedir durum
-
@duyguuu37 geçen sene mülakatta elendim, referans kısmına yazdığım kişiyi arama durumu falan olmamış
Yazdığım kişi gelir uzmanıydı ona sormuştum pek bi önemi var mı diye hayır yok demişti -
Mülakatta referanslarınız size sorulmaz arkadaşlar.
-
@yasemen boş bıraktım zorunlu değil
-
-
@duyguuu37 en olmadık isimler dahi olur. Ona değil bizzat kendilerini arayanlar gerçek referanstır
-
@insider peki 2015 ve 2017 nasıl seçiyoruz
-
@duyguuu37 arkadaşım referans olarak yazmışlar oraya seninle ilgili bilgi alınacak birini yazın demiş memur arkadaşlarımı yazdım bende kaç ne bu tepkiler :)))
-
@antimülakat sahanesiniz hocam dogru bos biraksak da olur o zaman muhim degil
-
@i̇slimkebabı her güncellemede sıra sayısı değişiyor korkmayın
-
@yasemen yok hocam ya sakasiydi kirmak degildi niyetim henuz basvuru yapmadim hatta ilk basvurum,referans mi yaziyor bilgi alinacak kisi mi yoksa baska bir isim mi onu bile bilmiyorum bircok kamu sinavinda farkli kategorize edilmisti bu durum bir an siz referans diye sorunca aklima deli sorular geldi,ogrendik sayenizde sagolun
-
@duyguuu37 yine de boş olmasın. Oraya Recep Tayip Erdoğan ve Apdullah Gül yazan vardı zamanında daha ötesi tarihte görülmedi. Varsa abd başkanını tanıyan veya İngiliz Kraliçesini yazılabilir.
-
@antimülakat hocan 2015 ve 2017 nasıl seçiliyor bilginiz var mi
-
@antimülakat ben bekliyorum hocam cumhurbaskani yardimcilari aciklansin onlari yazayim ya da putin filan da bu aralar iyidir
-
@insider hocam 2016 yi da dahil ediyor
-
Şimdi bizim gibi boş bırakan kaç kişi var acep, inşallah biz daha fazlayizdir