2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@manu1905 dostum fotoğrafçıya günlük kıyafetinle foto çekin üzerine takım yerleştir dersen halleder
-
@jkeynes Dedim ama emanet gibi durur hoş olmaz böylesi daha sağlıklı olur seçim senin dedi bende böyle olsun dedim.
-
@jkeynes ayrıca mailime gönder de orda kalsın elektronik ortamda foton bütün başvurularında ordan al kullan çok pratik oluyor istediğin zaman herhangi fotoğrafçıya girip çıktısını da alabilirsin istediğin zaman
-
@manu1905 anladım hocam ben 2 yıldır mailimdeki fotoyu kullanıyorum gayet de güzel yapmışlardı
-
@ludwig-büchner sonunda bir kişi daha hayırlısı olsun
-
Az önce bende yaptım K.Maraş'a Allah utandırmasın ve artık olsun lütfen.. heyecandan mı şaşkınlıktan mı başka bir ana başlık altına yazmışım.. Arkadaşlar sık sık az başvurular diyo şimdiye kadar içinden dedim şimdi de buraya yazayım. Çünkü bıktık arkadaşlar bu süreç zor başka işte çalışıp ailesini geçindirmek zorunda olanlarımız var. Kolay mı bu süreç ilanların gelmesi demek o ki yazacak çok şey var. Dilerim herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir guy sınavı olur ben dahil . Rabbim utandırmasın.
-
@ikt hayırlısı olsun puanınız kaçtı
-
Demiş ki Shakespeare "Eğer yeni bir şey yoksa her sabah yeniden yükselen güneşle birlikte, zihnimize oynanan yeni bir oyun var demektir." Günaydın kader arkadaşlarım
-
@ikt puanınız kaç
-
@sad38guy link olarak atabilir misiniz
-
Arkadaşlar üniversiteden ne zaman mezun olduğuma e devletten bakabiliyorum ama ne zaman okula başladığım tarih yazmıyor. Onu nereden öğreneceğim
-
@grundig, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar üniversiteden ne zaman mezun olduğuma e devletten bakabiliyorum ama ne zaman okula başladığım tarih yazmıyor. Onu nereden öğreneceğim
transkriptte bu bilginin yer alması gerekiyor hocam
-
@onuktekin 3392 sıralamam
-
@grundig ais.osym.gov.tr'den eğitim bilgileri bölümünden bakabilirsin kardeşim.
-
@bebetto çok da riskli değil sanki hocam.
-
@bebetto başvuran kaçıncı kişisiniz hocam
-
Özgeçmiş bölümünü sisteme pdf şeklinde yüklüyoruz sanıyordum metin yazıyormuşuz .?
-
Arkadaşlar bi şey Sorucam lütfen biriniz cevap verir misiniz ? Bu başvuruyu taslak olarak kaydet deyip sonra gönder dedikten sonra başvuru no falan nerde çıkıyo
-
@onuktekin kestiremiyorum artık geçen sene ankaradan elendim yine ankara da yazabilirim
-
@yasemen anasayfada basvurularima tiklayin orda gorunuyor basvurunuz