2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ayse_furkan çok teşekkür ediyorum hocam
-
Başvurumu tamamladım arkadaşlar 3057. Kişiyim başvuran.
-
@grundig son güne kadar tahminen toplam kaç kişi başvurur acaba?
-
@bcbc3434 onu bende merak ediyorum . Geçen sene nasıldı acaba
-
@bcbc3434 10 bin rahat basvuru gorur
-
@yasemen aday numaranın son 4 numarası
-
Önceden de paylasmıştım. Geçen sene 9. gün başvuru yapmışım 8700lerde başvuru sayım. Bugün 8. gün hala 3000lerde. Kaldı ki başvurudaki anlık artış, dguyun başvurularının açılması ile oldu. İnsanlar aynı anda başvurmak için beklediler. 10.000leri görecegini pek sanmıyorum. Şahsi fikrim tabii.
-
Geçen sene ki alımda bu sayı 30-35 bin arasındaydı bu rakamlara başvuru düzeltme dahil mi bilmiyorum.
-
Bu gece rüyamda İstanbul 77, Trabzon-Konya-Ankara 79 ve maalesef hatırlayamadığım ilanda alt alta olan iki yer 75'in altında kapatmıştı. Tercih ettiğim yeri ise 1 puanla kaçırmıştım. Sabahtan beri deli gibi o iki ili hatırlamaya çalışıyorum, hatırlarsam tercihimi onlardan biriyle değiştireceğim.
-
@gmsmustafa geçen sene başvuru bitimine 2 gün kala yaptım 18bin lerdeydim.
-
@ferhatb Geçen sene ki illerin başarılı olanlar listesini aç başvuru no ile yazıyor isimler.
-
Ortalama 8-9 bin başvuruyla kapatacaktır bence ama 10 bini geçmez gibi
-
@ronay92 70 üzeri herkes başvurur bence oda 15-20 000 arasi olur
-
Daha 15 gun var basvurunun bitmesine en az 15000 olur basvurular milletin acelesi mi var basvuru yapmak icin ozellikle belli bir puanin altinda kiler biraz daha bekler.
-
@tahkikat kardesim paralel bir rüya görmüşüz galiba 2 il arasında kararsız kaldim ben de istihareye yattım yazdığım il 75 le kapatmış getirin listeyi bakiyim bi diyorum o an pat uyandım hangi il cozemedim günlerdir.delirecem:)))
-
@no33 bende son gun yaptim 26 bindeydi basvuru
-
Düzeltme yapılınca yeni başvuru numarası veriyor sistem geçen sene 1000 2000 başvuru belki düzeltme kaydından oluştu ama bu sene başvuru az duruyor 10 bini anca görecek herhalde
-
@bebetto bende başvurdum sıra numarası gelmedi, nerden bakıyorsun yardımcı olur musun
-
@arguni0263 sıra numarası o esnada gözüküyo dıye hatırlıyorum geçen seneden ama emin değilim, henüz başvuru yapmadım çünkü ben
-
@arguni0263 anasayfada tamamlanan sınav başvurusu diye bir bölüm var oraya tıklayınca çıkıyor bütün bilgiler.