2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@olursaolur bu durumda neden başvurunun fazla olmadığı ortada maximum 13-14 bin civarı başvuru olur diye tahmin ediyorum
-
@morand hayır tabi . Kovuşturma diyor .
-
@tudisiar, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 ikisine de başvurdum guy ankara
+1
-
@2iki suan başvuru kac olursa olsun yeter ki ili tutturuyum telasindayim:)
-
@olursaolur aynen başvuru sayısının bi önemi yok bana göre de başvuru yapacak olan herkes yapacaktır zaten
-
Arkadaşlar guy kalktı gibi bir resim dönüyor ortada haber olan var mı?
-
@hozan sahtekarın biri kurum içi yazışma üzerinde oynama yapıp piyasaya sürmüş. Sahte yazı yani.
-
Bende dedim yok artık vurdukça vuruyorlar bi bu kaldı elimizde bunuda almasınlar.Sağolasın üstadım.
-
Arkadaşlar üniversiteye başlama tarihini nereden öğrenebilirim.
-
@mergok üniversitenin duyurular kismindan
-
@mergok e-devlette de yazıyor idi yanlış hatırlamıyorsam
-
Arkadaşlar son sınavın soruları yayınlandımı bulamadım hiç bir yerde ?
-
@tobıntax yayınlanmadı fakat facebook kpss a grubunda çıkan sorular paralelinde hazırlanan sorular var onu kullanabilirsiniz
-
@olursaolur son güne kadar bulursam rüyadaki o iki ili kesinlikle yazacağım uyumak üzereyken sadece personel rejimiyle ilgili şeyler düşünüyordum bu da demek oluyor ki bilinçaltı meselesi değil bu :))
-
@tobıntax @Aslan-Reyiz in sayfasında var
-
@tahkikat şans bu ya ili tercih edip başvuru kapandıktan sonra görüyormuşuz:)
-
arkadaşlar guy için dünden beri başvurmaya çalışıyorum ancak 'gönder' tuşuna bastığım zaman 'aile bilgileri' ile ilgili yanlışlık olduğunu söylüyor. dün siteden kaynaklı hata var diye düşündüm.bugün tekrar denedim olmadı.10 kere sildim yeniden ayzdım aile bilgilerini yine olmadı. var mı malumatı olan?
-
@olursaolur sağlık olsun der yoluma bakarım
-
arkadaşlar sizce 72 puan 14 bin sıralama ile şansım var mı?
-
@intermilan nasip ama zor kardeşim . Kpss ye odaklanmanı tavsiye ederim