@kaimoğlan Muhtemel puan türlerinde vmy için 18-23 filan düşünüyorum ve sıralamam 3-4bin 500-500 olursa gelme ihtimali bana da düşük geliyor sanırım guydan başka seçeneğim yok p48de 6bindeyim orda da sayı düşük gelirse yine dışarda kalma ihtimalim artıyor her halükârda sıkıntılı bi durumdayım yılları verdim kopamıyorum da süreçten şaşkınlık içinde boş geçiyor günler. İlk yılımda 84 puanım vardı iki guy mülakatından elendim. Bir defa da Mhuy sınavından geçemedim bi garip geldi soruları. olmadı sonra bi işe girdik askere gittik ders filan çalışamadık derken süreç git gide kötüleşmeye başladı benim için yaş oldu 28. Kyk bekliyor tek tesellim kyk borcunun yarısını ödemiş olmak ve askerliği aradan çıkarmış olmak. valide hanım bile boş gezen oğlum diye seviyor. Ulan her şeyi yaptım ya saatleri yıllarımı verdim ha oldu ha olacak derken süreç geri itiyor beni ve en kötüsü kendime olan inancım kayboluyor ders çalışmak ağır gelmeye başlıyor insana, ders çalıştırdığım insanlar atanıyor sen atanamadım mı daha diyince biri Allah benim canımı alsın noktasına geliyorum. Eriyorum lan ! her gün.. ama bırakmayacağım maaş filan umrumda değil artık ‘sadece bakın başardım gördün mü ? ‘ demek istiyorum şu akrabalarıma (!)
2iki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@morand
1-Guy bilgileri yetmez
2-Kpss bilgilerini özellikle idare, anayasayı detaylı çalışmalısın ve kamu yönetimini.
3-Çok sağlam referans.ilk iki madde çok önemlidir dikkat etmelisin.
3. madde yoksa ilk ikinin önemi kalmaz. -
RE: 2018 Guy Alımı
senaryo 1: birazdan kahvaltı filan sonra gazete faslı, bir bakar ki kendi adına ilan. 12’ye doğru ağbalı arar.
RTE- ya naci ne diyor bu çocuklar ? seçim var zaten sen niye açmadın ilanı?
NA- aa açmamış mıyım ? hay allah ! hemen açıyorum başkanım.
akşam twitterdan ilan, 2500 guy alıyoruz.senaryo 2: almadı.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Bu platform hızla haklıların kaybedeceği bir platforma evrilmekte. Bir kaç kaba saba adam yüzünden ! şu platformdan nefret eder hale geldim.
Geçen gün de Alican hocaya, yazdıklarının kendisi ile çeliştiğini söyledim diye; beni anlamak istememekle itham ederek susturacağını düşündü ama susmadım, Alican hoca ise çevir kazı yanmasın yaptı. Bugün de benzer şeyler yaşadım.
Şu andan itibaren bir süre bu platform ile ilişkimi kesiyorum herkese kendi doğruları ile mutluluklar diliyorum. “Körler, sağırlar birbirini ağırlar” şeklinde devam etsin bu düzen, boşveriyorum artık.
Anlaşmakta, anlatmakta, anlamamakta! sıkıntı yaşadığımız arkadaşlara da saygılar, sürçü lisan ettiysem affola.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@asdasd an itibari ile başvurumu yapmış bulunuyorum günde 18 saat ders çalışıyorum ona göre
bu arada edirneli arkadaşlara başarılar dilerim. -
arkadaşlar 78üstünde puanı olan kişi sayısı 3000 civarı ankette ankara 80le kapatmış. 80 üstü puanı olan olsa olsa 1500 kişi, 850si ankarayı mı yazmış da 80i görmüş mümkün mü ya gerçekten ben ankaranın bile 78 göreceğinden şüpheliyim çünkü 3te1 de ankarayı yazmaz. ankaradan büyük sürpriz bekliyorum olumlu anlamda, istanbul da ise durum daha da iyi olur o da en fazla 74 olur bence 73, puanların ve sayının düşük görünmesi mantıklı düşünmemizi engelliyor malesef. Ben bu işin 4 yıldır içindeyim 6-7 binleri görmeden hiç bi il kapattığını görmedim. gören varsa söylesin. sayı 1000e takılmayın 9-10 bin başvuru olan bi guy mu oldu allasen. gönlünüzü ferah tutun ben @JKeynes in istatistiğinin tutacağını düşünüyorum. maksimum kapatacak olan il 78in bile altına inebilir bekleyin görün. bu arada kendinizi kışa ayarlayın, yaz çıkarsa bahtınıza. yani güzel arkadaşlar siz ders çalışın da...
-
@baybatur
6sını %45 karla satsa 6x45=270 tl kar
2sini %10 zararla satsa 2x10= 20 zarar
geri kalan ne kar ne zarar.
270-20=250 lira 10 üründen toplam kar.
10 ürün maliyeti 100x10=1000
satış geliri 1000+250=1250
ortalama karı %25. -
Alican dovletov bu sorunun tartışmasını sonlandırdı sanırım . cevap
https://hizliresim.com/aYpm57 -
RE: 2018 Guy Alımı
@mahlaki ya şu duyumları parero gibi etraflıca yazın lütfen ortaya bomba koyup gidenler gibi yazmayın
-
aslında bizim sorunumuz sadece atanma sayımız yoksa 70i geçen herkesin ciddi emeği var ve herkes hakediyor eminim.
liseden sığır bi arkadaşım taşerondan memur olmuş adamda ne memur tipi var ne de kültür seviyesi yaptığı iş sabah 8 akşam 5 oturup story izlemek, tespih ve kapalı alanda güneş gözlüklü hikayeler atmak abv sistem.
bir de şu kurumiçi bekleyen 50+ dayıları görüyorum twitterda kafada saç kalmamış otoban gibi hala uzman olmak istiyoruk diyor ya git torunlarını sev artık gözünü seveyim zamanında adamını bulup hoppa diye girmişsin bir de uzman olacağım deme be dayıcım ama girersem eğer bu dayıya şey dicem “ya bu kafanı yıkıyor musun yoksa öyle ıslak bezle tozunu mu alıyorsun ?” mizahımla yıldırıp kaçıracağım kurumdan bu dayıları ki yerine taze beyinler gelsin
evet bu soruyu sorabilmek için ders çalışıyorum saat 05.57 bu adamın yanında olabilmek için
bu dünya tam olmamış ya allahım bi reset tuşu yok mu bunungünlük isyanımı tamamladım rahatladım şimdi.
2iki tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
arkadaşlar guy mu yoksa ziraat katılım uzman yardımcılığı mı hangisi sizce avantaj dezavantajlarını bilen bi dost yardım edebilir mi ?
-
@meydey haa tamam bildim onu ben, şu an eminim %100 salladığına. o grupta 3-4 soru iptal edildi 74-78 arası kapatacak demişti o da sallamaydı zaten belliydi her yerinden o paylaşımdan sonra o sayfadan ayrıldım hatta. 1 hafta önce filan da 79 dguy yazmıştı arkadaşın fantazisi var kendince takılıyor çok şeapmayın.
-
@kubrabaris hocam kriter verilmeden olmaz o soru baştan hatalı soru bu bir ikincisi kritersiz çözülecekse de hazinenin dikkate aldığı para birimi cinsinden çözülebilir ancak burda da çift cevap çıkıyor ortaya ya iki şıkkı doğru kabul eder ama bana göre yapması gereken bu soruyu komple iptal etmek bir daha da böyle bi soru sorulmamasıdır.
-
@ck yok hocam themis kitabından bir kaç satır yazı ile sorgulamadan doğru kabul ediyorlardı themis ise hazine böyle kabul eder diyor ama hazinenin görüldüğü üzre böyle bi kriteri yok borçlarda kriteri para cinsi olduğu aşikar. her şeyden önemlisi, alınan bir iç borcun gsmh’da etkisi olmaması lazım ama ona da ters düşüyor bir çok yerden hatalı görünen ifadeyi kesin doğruymuş gibi kabul ettirmek istemelerine anlam veremiyorum sadece yoksa kimseyle sorunum yok kimseyi kırmak istemiyorum. Daha da uzatmayacağım bu konuyu daha da bir şey söylemeyemem zaten siz de kusura bakmayın.
-
@ck hocam oyun mu oynuyoruz da sıksın ? Ben bişi ifade ediyorum hata var diyorum, açıklamak zorundayım. Varsa kanıtı olan gelsin göstersin hazinenin piyasa kriterini dikkate aldığını. Themis hocalarınızla irtibata geçin lütfen, çıkıp aydınlatsınlar neye dayandıklarını.
-
https://i.hizliresim.com/RD4kp1.png
Bu açıklamaya göre para birimi cinsi kriteri dikkate alındığı açık, sonuçta tl cinsinden yurtdışı borçlanmanın olmadığına göre sonuç bu.
Nasıl oluyorda hazine piyasa kriterini göz önüne aldığı savunuluyor hangi temele dayanıyor tamamen muğlak bir ifade altı boş. -
Bu platform hızla haklıların kaybedeceği bir platforma evrilmekte. Bir kaç kaba saba adam yüzünden ! şu platformdan nefret eder hale geldim.
Geçen gün de Alican hocaya, yazdıklarının kendisi ile çeliştiğini söyledim diye; beni anlamak istememekle itham ederek susturacağını düşündü ama susmadım, Alican hoca ise çevir kazı yanmasın yaptı. Bugün de benzer şeyler yaşadım.
Şu andan itibaren bir süre bu platform ile ilişkimi kesiyorum herkese kendi doğruları ile mutluluklar diliyorum. “Körler, sağırlar birbirini ağırlar” şeklinde devam etsin bu düzen, boşveriyorum artık.
Anlaşmakta, anlatmakta, anlamamakta! sıkıntı yaşadığımız arkadaşlara da saygılar, sürçü lisan ettiysem affola.
-
@genclerbirlikli o bi hakaret değil aslında hocam yerli yerinde kullanıldığında ayrıca anlamı kaba saba adam demektir! aslında hakaret üstü kapalı bi şekilde diğer arkadaş tarafından benim hocam maliyecisi Murat hocaya karşı yapılmıştır saygılar.
-
@vorgheizer hocam haklı olduğunuz yerler mevcut ama aynı şeyleri söylemiyoruz malesef onlarla biz nedenlerini dayanaklarını anlatıyoruz diğer arkadaşlar kesin bu işte bu kanıtı diyor ama kanıtın dayanağı yok altı boş bunu anlatıyorum neyse bi daha da anlatmayacağım zaten ve iptal dilekçemi yollayacağım yarın.
-
@vorgheizer neden yanlış kabul edip geçeyim hocam saatlerce ders çalıştım ben bu bilgiyi de bildiğim için eledim direk iç piyasadan alınan borcu, iç borç içerden alınandır diyen bi kitap cümlesiyle mi kabul edeyim dayanağı nedir hazine böyle kabul edermiş hazinenin böyle bi kabul şekli yok ki bi sürü kriter belirlemiş hazine neden doğru olduğuna inandığım şeyi savunmayım var mı böyle bişi her zaman sen sus denildiği için bu haldeyiz zaten susmayacağım doğruluğuna emin olduğum şeyleri savunmaya devam edeceğim sayın hocam kusura bakmayın.