@lilith hocam yalan söylüyormuş demek ne kadar doğru bir ifade sizce ? burada duyumlarına güvenenebileceğimiz nadir kişilerden biriydi o arkadaş. duyumları gerçekleşmeyebilir zaten kesinlik vererek hiç konuşmadı ama bu yalan söyledi demeyi gerektirmez.
ck
@ck
ck tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@george arkadaşım dün 'kuvvetle ihtimal yarın' diyen sen değil misin bugün de çok bekleriz yazıyorsun ya altını doldur yazdığın şeylerin ya da yazma dalga mı geçiyorsun insanlarla?
-
RE: Bu replik hangi filmden?
Efsane bir filmin efsane repliği: Seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyorum
-
RE: Beyin yakan filmler
@onuktekin hocam o filmi izledikten sonra media playerını silen arkadaşım var bozuldu heralde sahneleri karıştırıyor diyordu
netliği tartışılır
-
@narca bazı kişiler için o fırtına hiç gerçekleşmeyebilir hocam
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@2iki hocam yanlış anlama da sence de sıkmadı mı bu soru ?
-
@agor John Nash'in hayatının Russell Crowe'un oyunculuğu ile birleştiği güzel film Akıl Oyunları
-
RE: 2018 DÜNYA KUPASI
Turnuvanın sürpriz takımı Belçika olabilir kadroları çok iyi
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Arkadaşlar sabah sonucuna bakabilenlerdenim puanım 64 il tercihim istanbul(53 le kapattı uzman yardımcılığı) ama ingilizce 29 doğru da kalmışm dolayısıyla mülakata kalamadım sizce site açıldığında mülakata hak kazandınız gibi bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mı?
ck tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Beyin yakan filmler
@onuktekin hocam o filmi izledikten sonra media playerını silen arkadaşım var bozuldu heralde sahneleri karıştırıyor diyordu
netliği tartışılır
-
Dizi film kitap üçlemesi de mükemmel olan bir seriden :
Belki de yalnız ölmek, sonsuza dek araf’ta yaşamaktan daha iyidir.
-
@agor John Nash'in hayatının Russell Crowe'un oyunculuğu ile birleştiği güzel film Akıl Oyunları
-
Efsane bir filmin efsane repliği: Seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyorum
-
@2iki yok hocam ne kusuru sadece bu soruda ortak bir paydada buluşulmadı yorumlaşınca da tartışma devam ediyor onu söylemek istiyorum soru hakkında aynı fikirdeyim gibin de böyle kabul edeceğini düşünüyorum bakalım artık hakkımızda hayırlısı.
-
@2iki hayatımda hiç themis kaynağım olmadı hocalarıyla da tanışmadım hatta niye öyle dediniz anlamadım kaldı ki sizinle aynı görüşteyim söylediklerinize zaten katılıyorum demek istediğim kanıtlarla da gelseniz hep aynı noktaya varıyor tartışmalar bir sınavda daha çıkarsa herkes kendince doğru bildiği şekilde yapsın siz de ben de kanıt göstermeye çalıştığınız kişiler de.
-
@2iki hocam yanlış anlama da sence de sıkmadı mı bu soru ?
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
Dağıtımlar çok aceleye gelmiş gibi. Planlanan illerden alakasız pek çok ile dağıtım yapılmış. İlk hafta başvurup ilk celp çıkmayanlar varken dün başvurup ilk celpte gidecekler var.
-
Mesai saati başlamadan mesaiye başlamışız
bugün artık finali yapacağımıza inanıyorum son tahminlerden birini de ben yapayım sınavın alışılmışın biraz dışında olması sebebiyle -1 78 +1 diyorum herkesin hakkında hayırlısı.
-
@duyguuu37 hocam whatsapp grupları anlık bilgi link dosya resim paylaşımı için kuruluyor ayrıca uygulama olduğu için daha pratik ve çabuk etkileşim halinde olunabiliyor. gruplardaki kişiler yakın zamanda müfettiş yard uzman yard denetmen yard olacak kişiler o yüzden tanımadığı numaraya sorun çıkaracak insanlar değil hatta whatsapp gruplarını böyle yorumlayan ilk sizi gördüm