2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ertuğrulbey bu illerin alıcısı sesini çıkarmıyor pek ondandır yani talep olmadığından degil. Ama mesela İstanbul öyle değil veya diğer gözde iller.
-
@gozde41 referans derken torpili kastetmiyorlar. İki kisi yazdin onlara Ahmet XXX kim diye sorduklarin da, o da kim ya demeyecek kisileri yazin hakkinizda bilgi verecek kisiler olsun.
-
Arkadaşlar mrb bizim fakülte başka üniversiteden ayrılıp tek başına üniversite oldu.Diplomamızda eski üninin adı yazıyor. Ama başvuru sırasında eski üniyi seçtiğin zaman fakültemizin adı çıkmıyor. Başvuru yaparken eski üniversitenin adını mı yazmalıyız yeni üniversitenin mi?
-
@david20 diplomada ne varsa onu yaziniz hocam
-
@intermilan spekülasyon olarak algılama hocam ama zonguldak 85 di en son
-
Bende bir sey sormak istiyorum arkadaslar;bende simdi uygulamali bilimler mezunuyum okulu secince ibbf filan geliyor bizim bolumun de okulunda ibbf ye denkligi var ama butonda cikmiyor
-
@duyguuu37 Hocam diploma da eski üni adı ve fakülte adı yazıyor bizim fakülte ayrıldı kendi adına üniversite oldu. Eski üniversite de bir merkezde İİBF vardı bir de ilçe de üni vardı biz ilçedeydik merkez İİBF ile ilçe İİBF nin isimleri farklıydı ama.
-
@alperztrk90 kurum sınavından bahsediyorum ben yanlış anlama
-
@david20 benim de denkligi olmasina ragmen okulum cikmio hocam yani uygulamali bilimler olarak,ilana gorede basvuru yapabiliyorum tabi benim ayni bolumden kariyer giren arkadaslarim var ozgecmislerinde belirtmisler durumu sonra zaten gereken halde ibraz edilio dert etmeyin bence yeni okulu isaretleyin
-
@duyguuu37 Anladım hocam teşekkür ederim.
-
76.9 8200 sıralama ile hangi il yazmak mantıklı ? İstanbul gelme ihtimali var mı?
-
Puanıma gelir mi gelmez mi diye imece nin suratına dahi bakmıyorum en kötü kararsız olmak sıralamaya girersem dahi bı gidişle yazılı sınavı dahi geçemeyeceğim gibi.
-
@david20 umit var olunuz,bence adapte olun ve toparlanin,sonra Istanbulu puaniniz kritik diye dusunuyorsunuz lakin bircok kisi bu durumdan Istanbula takili kaldi
-
@duyguuu37 malatya maraş arasında da gidip geliyorum
-
-
@david20 bu puan 7-8binlerdedir diye tahmin ediyorum illerin en az %75i bu sıralamaya gelecektir diye düşünüyorum sadece istanbul için konuşmuyorum. içini ferah tut şehrini seç dersini çalışmaya başla güzel kardeşim
-
@duyguuu37 Teşekkür ederim hocam
-
@jkeynes merhabalar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. benim puanim 77.9nsiralamam 6937 kayseri gelir mi acaba yani daha dogrusu cok mu riskli olur ?
-
@dikotimi kardeşim şehir ismi telaffuz etmek istemiyorum ama sıralaman çok kıymetli illerin büyük çoğunluğu (o bikaç il de kendini belli ediyor aslında) gelecektir.
-
Ne istanbul aşkıymış arkadaş bu.bırakında biz mahallemizdeki vergi dairesinde çalışalım korkutmayin adamı:))