2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@maliyeciniss 76 puanla bnde istanbul dusunuyrm ama korkuyorm.. yinede nasip
-
@lucasinemmisi hocam aslında dümdüz yazınca öyle algılandı.burda kastım su dusuk alim yapılan illere de çok kötü bakılmaması gerekildigi zaten buyuk payı orasi aldiği icin riskin kısmen de olsa bolunecegiydi..elbette ki 1500.kişinin puanı 71 i de görebilir onu bilemeyiz ama genel kanaat az alımlı illerin o kadar çok ucmayacağı yönünde olsun
-
Arkadaslar sizce . Siralama sonuclari ne zaman aciklanir?
-
@duymhuyguy ben mi iyimserim yoksa durum mu kötümser değil çünkü benim yaptığım o yılı bugüne uyarlama ile oluşan bi durum, tahminim değil. istersen sen de bir uyarla hangi sonuca ulaşıyorsun paylaş bizimle. benim tahmin ettiğim nokta şu 79 gören şehir çok zor olacak.
-
@kamuguy geçtiğimiz yıl sinava 10 gün kala açıklanmıştı sanirim
-
arkadaşlar referans kısmı önemli mi yani gerçekten arıyorlar mı
-
@olursaolur tesekurler hocam
-
@duymhuyguy nasıl 8bindeki adam nasıl elendi derken ben 8bindeki adam elenmez mi dedim bi yerde tam anlayamadım ?
-
@sinan-taylan aramıyorlar
-
@varolistan 1320 kişilik alımda illerin kontenjanlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. dengeli dağılım önemli bi yere yüklenme olursa o zaman insanların canı yanar. o tarihte bugünkü gibi bir spekülasyon ortamı olduğunu da pek sanmıyorum. ilanın %30unu alan bi şehre %50 başvuru olursa söylediklerim iyimser bile kalabilir.
-
@jkeynes hocam analizleriniz guzel insallah dediginiz gibi de olur ama,su an il alimlari dusuk sayilarda o yuzden 1 2 il degil de birkac il de sürpriz bekliyorum ben umarim oyle olmaz
-
@duyguuu37 güzel kardeşim 1320 kişilik olan ilanın il kontenjanlarını da bir kontrol ediniz lütfen. şu ankindan bile daha az kontenjana sahip iller bile var kapatma puanları yine standart. 20 gözünü korkutuyor ya işte o son 2 senedeki ilandaki illerin aldıkları sayıdan dolayı çok fazlaydı, bir anlamda eskiye geri döndü. teorik bakacak olursak 76. bile sınava girememe ihtimali var farkettiyseniz ancak işler pratikte hiç böyle değil.
-
@rkye ben max 76 77 bandında kapatacağını düşünüyorum ondan karar veremiyorum ama dediğiniz gibi nasip
-
@jkeynes analiz yaptim okumadin sanirim
-
Buralarda dolaşan bir özgeçmiş örneği vardı elinde olan atabilir mi bana
-
@jkeynes hocam kendini yorma boşu boşuna bence. Herkes ne olacağını görecek. 80 ile kapatacak il olur diyen adaylar bile var. Arkadaşlar guy alım tarihinde 80 ile kapatan kaç tane il var yapmayın lütfen. Samimiyetinden şüphe etmesem resmen manipülasyon diyeceğim de neyse.
-
@jkeynes yalniz o zamanlar da sene de 2 hatta 3 defa guy alimlari oldu,diger mali hizmetler defterdarlik hic girmeyecegim,ben de ayni ilana baktim inceledim hepimiz gecmis ilanlari inceliyoruz guy tercihi insanlari buna itiyor zaten,temennim sizin hakli cikmaniz yonunde,dediginiz gibi basvurunun da az olmasi umut verici tesekkurler
-
@maliyeciniss düsük alımlı iller daha mı mantılli acaba sanki istanbulda bi yogunluk var
-
@rkye millet İstanbul düşük kapatır diye yığılıyor ama böyle giderse ters tepecek.
-
@eomer bende öyle düsünüyorum ve puanım riskli.