2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@walrass06 hocam 1500 kişilik bir alim olsaydı çoğu il rahatlıkla 73 e kadar düşerdi.Ama 1000 kişilik alimla yazık ettiler.
-
Yönlendire yönlendire bitmediniz ya. İnsanlar saf değil.
-
istanbul yazanlar şunu atlamasın istanbul gecen sene 800 küsür alım yaptı 4000 binin uzerinde kisi sadece istanbul icin sınava girdi bu sene istanbul icin sınava girecek kisi sayısı 1500 istanbul un en dusuk kapatan il olacagini dusunuyorsanız yanılıyorsunuz
-
@didi61 basvuru sayisi
-
İlk mülakatında kazananları çok kıskanıyorum, içimde kalmasın. Tüyo verin de bizde sonrakileri bari kazanalım
-
En düşük istanbul kapatır geçen senede aynı şeyler yaşandı genel olarak heryer düşük kapatacak zaten ilk 5 bine gelmeyen yer olmaz ilk 5 binden de istanbula 500 kişi gitmez
-
Sen olsan bari İstanbul çok istiyorum artık olsun ya
-
@didi61 geçen sene ilk 8 binde belki 12-13 bin kişi vardı bu sene ilk 8 binde 5 bin kişi var
-
@walrass06 ben zaten 80 üzerinde kapatcak demiyorum ama düsükte kapatmayacak
-
@didi61 hocam zaten 76 yla kapatması yüksek sayılır bu senenin 76 sı geçen senenin 80 i
-
@walrass06 80 le 75 arasında müthis bi yıgılma var ve bu aralık atanamayan aralık genelde
-
@walrass06 hocam evet ama yigılma olarak desigim ouan arliiginda yığilma var yoksa evet dediginiz gibi gecen senenin 80 i bu senenin 76 sı
-
hakkınızda hayırlısı olsn arkadaşlar sizden snra sıra bize gelsin artık kpssden sonra
-
@guycukız size sıra biraz zor gelir bence. Sıra ilerlemiyor ki hiç:(
-
@guycukız hocam inşallah kpssden hemen sonra 2000 kişilik bir alim olurda sıra size gelir.
-
@ertuğrulbey eğer 11-12bin başvuru sayısında kalırsa 2000 kişilik bi ilanda 5 katı aday bulamazdı bazı şehirler farkında değil misin ne 73ü hocam 10bin kişi girecekti
-
Yeni maliye bakanımızdan ben çok ümitliyim. Bakanımız umarım bize destek olur.
-
ben artık yüksek guy alımları beklemiyorum artık alımlar bu civarda olur cok ihtiyac olirsa eskisi gibi yıl icinde iki alım olur ama genel olarak guy alımı azalacak gibi duruyor
-
@guylassakartık Ağbal'dan kötü çıkmaz herhalde.Ben Milli Eğt Bakanını çok beğendim öğretmenler şanslıymış
-
@ertuğrulbey nereler acaba benim puanım 74 çünkü