2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@balkes1966 kesin mi ya puanlar nasil gelir ben girmedim bu sene kpssye
-
Dunku sinavlara kiyasla muhasebeyi azcik zorlamislar. Yapan yine yapmistr ama
-
Geçen yil muhasebede hic zaman yetmemişti 10-15 arasi boşum vardı ,bunda süre tam yetti valla geçen yılki puan ciddi yalan oldu
-
@duyguuu37 bu başvuru formunu neden alıyorsunuz sınava giderken yanımızda mı olması lazım
-
2018 puanlar yuksek siraalamalar dusuk gelecek gecmis olsun. Bu arada ne zaman guyun taban puanlari belli olur kac gun oldu hala ses yok
-
muhasebe, dünküler gibi temel düzeyde değildi mayınlı sorular serpiştirilmiş bi sınavdı geçen yıldan bir çıt kolaydı 2016dan zordu. bu arada istatistikten 3 tane yaptım rekor kırdım ve 45 dakika yelkovanla kesiştim bence beni seviyor
-
@2iki link atabilir misiniz acaba
-
@jkeynes ben yapamadim istatistik
-
bu yıl ki sınavın belirleyicileri maliye ve muhasebe testleri olacak..
-
@fridakahlo maliye zor muydu hakikaten ?
-
@bg2603 önemli değil o puanları istatistikçiler hariç kimse kullanamıyor zaten
-
@jkeynes Hocam zor demeyeyim de sağlam soru sayısı fazlaydı normalin bi tık üstüydü
-
@fridakahlo geçen yıla nispeten sağlam soru sayısı fazlaydı diyosun yani doğrudur anlamadım ben de bu yıl sabahki oturuma katılmadığım için zıpkın gibiydim belki o sebeple anlaşılır geldi bana geçen sene okuduğumu anlamıyordum uykusuzluktan bu sınavları hep öğlenden sonrasına koysalar ya tertemiz uykuyu alıp girsek bi yerlerimi kısalcak sanki
-
@jkeynes ben de dün stresten 3,5 saat uykuyla girdim fazlasıyla dalgındım , bu gün öyle olmadı çok şükür
-
@fridakahlo uyku gerçekten fazlaca önemli sınavlar için. geçen sene mülakata bile 2 saat uykuyla gitmiştim işlemci baya kasıyordu bir de mükemmel canlı diyoruz kendimize bence hatalı sürümleriz güncellenmemiz şart 8-9 saat şarj olup 14-15 saat kullanım ömrü var hiç mükemmel değiliz bence neyse iyi kötü bitti artık bu süreç de şimdi guy zamanı
-
Sonuçlar bu hafta açıklanır mı?
-
@intermilan temennimiz o yönde :)))
-
Puanlar yükselip sıralama düşerse 2018 de , 2017 ye göre 3-4 puan fark olacak şekilde mi sınava girenler nasıldı genel olarak
-
arkadaşlar ben kasım gibi askere gidebilirimde atanırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
-
@intermilan hangi kuruma atanırsan