2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@non-grata kpss puanina gore 5 kati aday siralamaya dizilir sinava girer sinav puanina gore 2 kati aday mülakata kalir
-
Tek il tercihi meselesine bir çözüm bulmayan GİB'in derdinin ne olduğuna dair net bir fikrim var ama bunu burada ifade edipte birilerinin canını sıkmak istemiyorum ama maalesef GİB bu durumun ciddi şaibelere yol açacağını bile bile ısrarla tek il konusunda ısrar ediyor. En az 3 il tercihine dönülmeli diye düşünüyorum yıllardır, bu sayede üç il içinde tercihi gelmeyen kişi kaderine razı olur. Diğer illerin daha düşük kapatmasına bu kadar söylenmez!
-
@non-grata o il için alınacak kişi sayısının 2 katı sözlü mülakata çağrılıyor yazılı sınavdaki başarı puanınıza göre
-
@fernando-reges bence hic güzel değildir. Orda kira bile başlı başına derttir. Yaşam pahalılığına girmiyorum bile. Dışardan hoş geliyor ama memur adama gelmez bence bodrum.
-
@senyoraj02 hocam teşekkür ederim sağolun
-
@non-grata önemli değil.
-
Arkadaşlar Twitter'da da ilanın 10 katı olarak revize edilmesine yönelik etkinlik çağrısı yapanlar vardı. Gelin son bir kez şansımızı deneyelim. Seçim öncesi son kritik günler.
-
Korkunun ecele faydası yok. Ya nasip diyeceğiz Kostantiniyeyi tercihi edeceğiz Ya İstanbul bizi alır. Ya biz İstanbul'u başka çare yok
-
TY FORUMDA 19 HAZİRAN 2018
DGUY, VMY out, GUY in!
DGUY İngilizce out, GUY il tercihleri in!
VMY 8 puan türü out, GUY P48 in!
VMY klasik sınav out, GUY test sınavı in!
DGUY Ankara merkez kadro out, GUY Bodrum taşra in!
VMY VDK out, GUY GİB in!
500 + 300 DGUY ve VMY in, GUY 1.000 out! Son şakasını yapmasalardı iyiyidi!!! -
@antimülakat Hocam neleri adaletliki konuşmaşmak istemiyorum ama hak ettiğimiz koltuklarda başkaları oturduğu için hala canımız yanıyor. Tek il seçimi mi adaletli, sözlü mülakat mi adaletli 5 dk ile kaderin belirleniyor yorulduk artık bimere yazıyoruz tek ili kaldırın sözlü mülakatı kaldırın ses yok. Yap yazılı sınav al KPSS puanı ile yazılı sınavın ortalamasını olmaz mı ama yok ülkemizde birilerinin hakkı yenilmez ise olmuyor. Bu sistemden bu adaletten sıkıldım hocam. Çalışmalarımızın karşılığını istiyoruz sadece ufff:-(
-
@okahraman07 padişahım İstanbul'u fethetmekle(1000 kişilik ilana 5 katı) yetinmeyelim, gelin sesimizi çıkararak Viyana kapılarına( 10 katı için etkinlik) dayanalim.
-
@okahraman07 aynen dostum 83 le bende buradayım başlasın bakalım şu gelir gelmez muhabbetleri
-
@ronay92 dostum elbette 10 katı olması için çabalayacağız. Başvuru tarihlerine daha çok var. Etkinliklerdeki gibi çoğunluk olabilirsek bunuda değiştirebiliriz. Elimden geldiğince etkinlik için açtığım hesabımdan yazarım..
-
@herhangibiri başlasın dostum da genel olarak sevinemedik ilana o yüzden başkalarını kırmamak adına konuşmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Şimdi 10 katı olması için çaba gösterelim.
-
Arkadaşlar gecen senenin bursa magdurlarından biri olarak derim ki lütfen birbirimizin kararlarını etkilemeyelim geçen sene görüldü ki spekülasyonlar cok can yaktı. Kesinlik iceren ifadelerden kacinalim çünkü ister istmez insanlar etkileniyor. Nitekim burası genis bir platform. Niyeti iyi olmayan kisilerin sayisi da artacak bu surecte. Yeni nickli üyeler ve hep ayni ifadeler vs. Lütfen ilan gelene kadar şahit oldugumuz yazilan dramatik hikayeleri unutmayalim. Herkes icin hayirli olsun.
-
@fernando-reges hocam bodrumda bi kere gittim hayatimda, bi aksam otelden cikalim yemegi disarda yiyelim dedik:) o nasi fiyatlar oyle aklin hayalin alacagi fiyatlr degil, nasil kactigimizi bilemedik:)) Her yeri aynimidir bilemem ama biz aba piknikte selfservis doner yiyip donmustuk otele:D
-
@fernando-reges bodrum güzel ama kiralar pahalı
-
Yok 20 katı çağırsınlar bence benim sıralamam 8000 gelir gelmez bilemem şans işi ama nasip ama ben sırf sıralamaya gideyim diye 1000 kişilik ilanda niye 10 katı çağırsınlar diye baskı kurayım zaten adaletsiz bir sistem bence 3 katı çağırsalar keşke. İlan sayısı arttırılması için etkinlik yapılsın ama 10 katı için insaf ya 20 kişilik bir alım için 200 kişi yarıştırmak nedir ya arkadaşlar insaf lütfen.
-
Tek il tercihi kaldırılsın diye o kadar bazı arkadaşlar ısrar etti kimseden ses çıkmıyordu şimdi sayı az gelince 10 katı için baskı kuralım diyorsunuz herşey zamanında yapılmalıydı.
-
Arkadaslar herkes bulundugu ilin kiralık daire fiyatlarını yazsın sonra gidip ac kalmayalim:)