2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@david20 Hocam ya tam tamamlamak üzereydim gitti yine 30 dk beklemem lazım napsam sizce şifremi unuttumdan mı ilerlesem ?
-
@rororo hocam bir şifremi unuttum yapın olmazsa mevicbur bekleyeceksiniz
-
@rororo birde başka tarayıcıdan deneyin
-
@legadema vallahi ben bilmem kaçla kapatır çok düşük kapatacak iller olacak ama benim gönlüm Ankara'dan yana mülakatta gördük bir daha oralara gelip elenmeyim diye eleneceksem en başta eleneyim geleceksen doğup yaşadığım şehir gelsin dedim hayırlısı hepimizin hakkında arkadaşlar
-
@meltem20 hayırlısı inşallah gelir
-
11980 oldu başvuru sayısı
-
Son kelimelerinizi yazın çocuklar :))
-
@jkeynes hocam size katılıyorum.Pişman olmamak için il degistirmemek lazım.
-
@david20 13 bini bulmayacak öyleyse... tahminimizdeki gibi...
-
o değilde tercihiniyap forumda memurlar.net i geçmiş helal olsun.
-
İzmir bir bende mi il tercihinde başvuru yaparken en başta İzmir çıkıyor adana en başta olması gerekirken bu bana sinyal mi acaba
-
@david20 son dk larda şeytan vesvese mi veriyor acaba
-
@olursaolur sizdede öyle mi hocam
-
@david20 ikametgahiniz izmir mi bende de ilk sırada izmir çıkıyor
-
@falanfilan Hayır
-
@david20 benim ikametgah izmir o yüzden mi çıkıyor diyecektim ki tamam değilmiş.
-
ARKADAŞLAR BAŞVURULARINIZI GÜNCELLEDİKTEN SONRA ANASAYFADAN TAMAMLANMIŞ BAŞVURULARDAN BAŞVURUNUZUN GÖNDERİLİP GÖNDERİLMEDİĞİNİ KONTROL EDİN. BEN GÜNCELLEME YAPTIM GÖNDERDİĞİMİ ZANNEDİYORDUM MEĞERKİ GÖNDERMEMİŞİM.
-
Abi yeter susun kafa ağrıtmayın gidin uyuyun, calisin, dedikodu yapin yeter ki yazmayin falcilar gibi... Dusuk puanlar alma nedeniniz bu işte. Her seyi fal bakmaya ceviriyorsunuz, emekten ziyade algi ya da başkaca degiskenlerle sureci, surecleri yonetmeye calisiyorsunuz. Yuksek puan alip atansaniz dahi is hayatini bu tavirlarinizla diger insanlar icin cekilmez hale getiriyorsunuz. "Ayy noğoldu biliyo musuğn, Mehmet Bey Hamdi'yi mudur yapti, cunku Hamdi Bey bla bla bla" Hadi, birbirinizi tarttiginiz, istemeden iyi niyet temennilerinde bulundugunuz yeter... hadi abi hadi herkes isine gucune.
-
Bu ileti silindi! -
Kaç kişinin basvurduguna bakmak icin başvuru ekranında gezerken,mayınlı araziye atılmış ve orada geziyormuşum hissiyatına kapılıyorum