2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tahkikat 24 de mi bitiyor başvuru ? ben 5 sanıyorudum biraz daha beklicez
-
Sonuçlar salı günü açıklanır bence ya da hafta içinde bir gün fazla uzun sürmez açıklanması
-
@hickskaldor başvurular 17.30 da bitiyor
-
Geçen sene 28 Nisan'da bitmiş 4 Mayıs'ta açıklanmış
-
Bi bitseydi de şu başvurular başlık bir rahaylasaydı. Kimisi sırf spekülasyon amaçlı giriyor, kimsi puanım 84 yalanım yok spekülasyon amacım da yok diyor (hadi oğlum pipini göster amcaya çocuğu bu) noldu yani 84 85 puanla 87 puanla 83 puanla şu ili yazdım demekle ne geçti eline millete korku salmaktan başka yazma kardeşim insan etkileniyor denilse bile anlamıyor illa yazacak illa gösterecek bakın ("puanım" ) ne kadar büyük diye kimisi başvurduğu ile başvuran olmasın diye binbir takla atıyor, kimisi de her yazılanı spekülasyon zannedip düşmanlık besliyor, nerede yüksek puanlı var bir bulsamda linç etsek diye. 3 sayfadan beri Zonguldak okuyorum vay anasını bee ne Zonguldakmış Malatyaymış İstanbulmuş. Kendimi salak gibi hissediyorum valla la bitek ben mi ilk gün girdim gönlümce istediğim yeri yazıp gelmezse ekime kadar istedim olmamış nasip değilmiş kafasındayım ki diye. Gönlünüzden geçen yeri (mantık çerçevesinde) yazın 5 dk sonra işinize gücünüze bakın valla tatil havası bir rahatlık yaşatıyor insana ya bu kadar herşey işte
-
@hickskaldor 17'de mi bitiyor, gelsin analizler cıstak cıstak dıpss
-
@manu1905 4t denemesi cikmis sorulara gore biraz zor Muhasebesi zaten Alican hoca tarz olarak sorulari farkli genel puaninizin altinda bir puan aliyorsaniz takmayin,burada bu denemeleri daha oncede konustuk zor gelmisti
-
Arkadaslar tarim kredinin de ilani vardi guy ile ayni saat basvuran hic oldu mu ben basvurdum siralamaya girersem tarim krediye girecegim
-
Vmy : Puanin ve calismisligin var mi ?
Dguy : İngilizcen var mi ?
Guy : İli tuttur hele düşünürüz.
Zomguldak : gardasım bir seye ihtiyacin var mi gardasimmm -
@rororo oturumunuz başka bir bilgisayarda gerçekden açık kalmış olabilir daha önce başka pc den giriş yaptıysan geçen bnde evde sistemi acık unutup int cafeye gittim giremedim sisteme eve gelip pc den cıkış yaptım
-
@manu1905 ben 50-60 doğru üzerine çıkamıyorum acaba tek ben mi bu kadar kötü yapıyorum sıralamaya girebilsem bile şuan 4t denemelerinden dolayı sınavdan çok korkuyorum
-
@ertuğrulbey benimde aklımdan samsun geçiyor fakat samsunu yazamadım.78 puanla denizli yazdım
-
@duyguuu37 öyle bi ilan mı vardı ? Atabilir misin ilanı buraya
-
@ragnarnurkse evet hocam 8 kisilik bi ilan elden basvuru sarti vardi sanirim sitesine bi bakin
-
@casanova siz nereyi yazdınız merak ettim
-
Artık son saatler tercihini son ana birakan ve kararsiz olup degistirecek olanlar var. Şurada yazacaginiz her sey insanlari etkiliyor fazlasiyla. Lutfen saat 5 e kadar sabredin ve sonra istediginizi yazin. Kimsenin hakkina girmeyelim. Herkesin gonlunce olsun.
-
@hakimim_25 bende kalsın hocam mümkünse.
-
başvuru sayısi kaç yeni başvuru yapan arkadaşlar
-
@didi61 111749
-
@svdsvd doğduğum yer ama ben yazmadım 🤩🤩🤩 amin inşallah . Hayırlı olsun arkadaşım