2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Kaldı 12 dk birbirimizi kirmayalim inslalah hepimiz istediğimiz yere gideriz Allah utandirmasin
-
@genclerbirlikli hocam bunu bana değil anketleri buraya taşıyanlara sorun burada ne bir anket paylaştık ne sonuç tartıştık ... sadece dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalıştık . buradaki spekülasyonlardan etkilenmemesini amaçladık tercih yapacak kişilerin . ne sayfa ismi paylaştık ne de sayfaya davet ettik ... Bizim iyi niyetimizden şüpheniz varsa ki var burada durmanın da pek bir mantığı yok . Ama vebal diyen şarlatanlara sözüm asıl 70 li puan alıp da yönlendirme yapanlara ''üzerine alına alına bilir '' sonuçlar açıklandığında avazım çıktığı kadar güleceğim sizlere
-
Arkadaslar 10 dk kaldi basvuran yoktur artik başvuru numarası kaçta kaldi
-
@kadem hocam sayfayı bal gibi paylaşmışsın az önce sildim
-
En fazla 12500 dur
-
@umutlu-bekleyiş simdi girip bakcam da sistem donar diye korkuyorum
-
@olursaolur bakma ne olur ne olmaz
-
Guy seçimi bir çok ilden oluşan, son gün istanbul yazılan bir oyundur
John Baptiste Say. -
Yok mu son dakikalar risk alip başvuru yapan yada değiştiren bordo bereli son rakamı alalım
-
Sandıklar kapanmak üzere
-
Geldik sonuna herkese bol şans :))
-
sabahtan beri bakınıyorum ama dayanamayacağım arkadaşım iyi niyetli olan son saat anket açıklamaz iyi niyetli adam tercihler bittikten sonra açıklar valla ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin sonuçta "ameller niyetlere göredir"
-
Bizdeki verilere göre henüz hiçbirşey bitmiş degil:) öndeyiz
-
Geçen sene guy il tercihi zamanı piyasaya biri çıkmıştı işte ben şöyle tecrübeliyim böyle harikayım özelden yazın yardımcı olim diye patır patır millet adama mesaj atıp puanlarını yazmıştı o da şurayı yaz burayı yaz diye bilerek yanlış yönlendirmişti
Sonradan anlaşıldı ki adam herkesin puanını öğrenip gizli gizli kendine yer yapmakmış
Yani neler var neler .....
Not: Kimseye imada bulunmuyorum -
Seçim müdürünün guy il seçimlerinide denetlemesi lazım
-
Ben yazdım en son 12342
-
herkese hayırlı olsun başvuruları.
kimse nasibinden ötesini yiyemez. -
herkes telefonları yere bırakıp teslim olsun
-
Resmi açiklama gelene kadar kimse sandiklari terketmesin
-