2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@manu1905 saçma ayrıntıları sormuşlar. 70’i geçemedim henüz.
-
@meltem20 biz burda puan paylaşmayın dedikçe son saatlere gelmemize rağmen hala puan şehir paylaşıyorsunuz? 78 le Denizliyi tercih ettiniz noldu ? Sizden düşükleri korkuttunuz paniklettiniz ...
Halbuki dünyayı kurtardınız ? değil mi -
@kadem şurayı yazdık diyenden etkilenmek valla sacmalık sonucta 150 kisi ortalama her il i tercih edecek buraya yazan 150 kisi yok
-
Arkadaşlar 4t denemelerinden ortalama olarak kaç doğru sizce iş görür sınavda ?
-
@vanilya bende her şeyi kapattım bekleyip denedim şuan düzeldi sistem kaydedip ilerleyebiliyorum teşekkür ederim.
Son başvuruyu ben yapıcam sanırım arkadaşlar size sayıyı söylerim -
@rororo düzeldi değil mı hocam
-
@legadema eminmisin ... siz öyle diyorsanız bizim için sorun yok demektir. ozaman biz yalandan yere anketimizin sonuçlarını paylaşmıyoruz . 150 kişi yoksa etkilenmeyecekse paylaşmamak için bi problem de yok öyleyse...
-
Başvurumu yaptım sistemden çıkış yaptım. Tekrar sisteme giriş yaparsam başvurumu yenilemem gerekmez değil mi bi sıkıntı olur mu arkadaşlar?
-
arkadaşlar geçen yıl yakın bi dostum son bi saat kala değiştirdi çok pişmanlık yaşadı en azından aklınızdaki yeri yazın gelmezse değiştirdiğinizdeki kadar üzülmezsiniz. akşam 6ya kadar buralarda gezmeyin ne puan belirtin ne il 3 saat daha sabredin.
-
@burc6 Hayır hocam sıkıntı olmaz ama başvurunuzu anasayfa tıklayın orada tamamlanmış başvurular var oradan kontrol edin gönderildi yazıyorsa sıkıntı yok
-
@david20 çok sağolun hocam
-
Ben Ankara Bursa Sakarya arasında gittim geldim olursa doğduğum yer olsun mantığıyla 78 puanla Ankara'ya bastım reyimi geluse gelur gelmezse kendu bilur kimseye aldırış etmeyin gönlünüzden geçeni yaşamak istediğiniz yeri yazın arkadaşlar benim puanı yazdığım ili söylemem kimseye birşey yapmaz heralde
-
@kadem paylaş:) o anketlerde adana rekor kırıyordu 73 ile taban rekoru kirdi sen yenisin galiba
-
@suytres bence 65-70 arası yapabiliyorsan iyidir 70-80 arası geliyorsa sağlam çalışmışsın demektir sınavda 90 ve üzeri yapabilirsin
-
@rybcznski05 ankara oranlamaya göre önceki yilllardan düsük kapatcaği kesin ya
-
içerik kaldırılmıştır.
-
@legadema taban puanlar açıklanınca görüşelim Bi ekran fotosu ve etiket alayımda argümanımız olsun elimizde
-
@legadema tamam bakalım günahı vebali senin boynuna ama
-
@legadema kardeşim kahin misin sen? Belki gerçekten dediğin gibi olur ama başvuruların bitmesine bikaç saat kala böyle şeyler yazılması etik mi? Beklesene 17.30 u
-
Son saatler çokta kafanızı ağrıtmayın nasipte varsa olur zaten olmazsa olmaz ne yaparsanız yapın geçen yıl 82 puanla antalya bursa yazanlarda garanti girerim diyordu. 76 puanla İstanbul yazanlarda banamı gelecek diyordu nasipte varsa gelir yoksa gelmez. 82 puanla boşta kalırken 76 puanla kurum sınavına girmek var kader de. İçinizi rahat tutun kafanıza yatan yeri yazın herşey nasip.