2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@didi61 alınmıyor hocam tıktı ben denedim çıktı ancak sonuçlar açıklandıktan sonra sınav giriş belgesini alabiliyoruz diye biliyorum
-
Ankara kacla kapatacak acaba?
-
@david20 vala bian gozdenmi kacirdim die cok korktum. Bide malum soruyu sorayim 76.9 diyarbakir ergani bizi gorecekmi
-
Başvuru formu yazdırılmıyor hata veriyor. Bence sıralamalar açıklandığında sınav giriş belgesi çıktısı alabiliyoruz diye hatırlıyorum
-
@olursaolur yüreğime inecek şimdi neden böyle düşündünüz
-
@hayek72 Hocam nerenin kaçla kapatacağını kimse bilemez. Nasipte varsa olur. Ben başvuru yaparken sayısız insanla görüştüm 1 kişi dışında şurayı yaz garanti gelir diyen olmadı.76.9 puanım vat o İst yaz dedi ben son dk İstanbulu silip adana yazdım hayırlısı
-
@hayek72 yok hocam ama elinizde bulunsun yine de
-
@david20 vala tamamen o peti peti hesabi
-
@david20 ben aldım cıktı veriyor telefonuma indirdim
-
@hayek72 aynen hocam 72 73 ile yerleşip 78 79 la yerleşemeyen insanlar göreceğiz
-
@didi61 ne zaman aldınız bende hata verdi ve hala veiriyor
-
@didi61 çıktıyı nedsn alıyorsunuz almaamız mı lazım
-
@kpss01 ben geçen yıl almadım şuanda deniyom yine alamıyom. Tamam yazılı sınava yakın sınav giriş belgesi almamız gerekiyorda ben şuan alamıyorum
-
@kpss01 yok hocam basvurumuzun kaydı sadece zorunlu değıl elinizde bulunsa iyi olur en azında teledona indirin olurda aksilik olursa belgeniz olsun
-
@david20 aksam 6 civarı aldm hocam yine denersiniz basvuru esnasinda bende de hata veriyordu basvuru bittikten sonra tıkladm verdi direk
-
@didi61 hocam şimdi bir denermisiniz şuanda başvuru belgesi veriyor mu?
-
Ya gib in degisikliklerden haberi varmidir acaba degisikliklerden soru gelirse yenisine gore mi cevapliycz
-
@tozkok ay bilemedim biran öyle hissettim insallah üzmez kimseyi
-
@biriibfli hocam çok sordum ben de bu soruyu yeni Cbk ler o kadar fazla ki suan onu anlayıp kavrayıp soru oluşturmaları zor gibi görünüyor.belli başlı seyler gelebilir belki secimle yürürlüğe gircek değişiklikler vardi erken secimden dolayı bunlar öne alındı belki bunlardan gelebilir
-
@olursaolur keske net bilen biri cevaplasa. Gib bu eski para arzi tanimlarini soran kurumdan hersey beklenir:)