2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
önce istanbul yazıp degistiren yok mu degistirenler hep istanbul a mı döndü
-
@didi61 ben cok düsündüm var ya ankara bile yapmayi düsün ellemeyim dedim
-
@legadema Allah yardımcımız olsunn
-
Iyiki bugun hemen belli olmadi listeye giremesek o moralle kpss ye nasil girecektik
-
Ortalık spekülasyondan geçilmiyo:) bende bir tahmin yapayım o zaman, bende istanbulu yazdım, sınava girişte problemim olmaz ama kurum sınavının istanbulda yüksek olacağını düşünüyorum ve biraz tırsmıyor değilim. Daha önce birçok mülakata hak kazanmış olarak. Ne dersiniz? Eğer böyleyse ailemden gizli tercihimi değiştirmeyi düşünebilirim..
-
Yalnız pardon, başvurular sona ermiş:)
-
Bence 75 in altini goren il olmayacak,istanbul ve eskisehir de yuksek kapatir,kayseri ve maras da yuksek kapatir,trabzon zonguldak samsun da yuksek kapatir,mugla ya hic girmeyecegim bile,izmir ise ooo,diyarbakir urfa zaten tavan olur,sivas herkesi cok sasirtacak,pardon Sivas yoktu dimi!
Kardesler yarin KPSS var KPSS Allah askina tek dert il tutturmak mi bunun kurum sinavi mulakati yok mu,suraya kafa yorup moral bozmak yerine ders calissaydiniz keske.
Yarin ki sinavda basarilar.. -
@duyguuu37 e burası kpss forumu degil guy forumu niye giriyosunuz yarın kpss varsa
-
arkadaşlar ne desek boş simdi her guy ilaninda oldugu gibi yine sürpriz iller olacaktır tabiki ama aman aman yüksek kapatan il olmayacak cok dusük kapatan iller olacak herkesin gonlüne göre olur inşallah
-
@didi61 ama bu illerin hangileri olacagını kestirmek güc
-
@cnrkp şu konyanın 80 küsür yazdığı anket mi ,anket şaşmaz ne demek pardon yenisin galiba sen milletin moralini bozmayın
-
@duyguuu37 neden bu kadar gerginsiniz buranın yaş ortalaması rahat 26 filan isteyen ders çalışır, isteyen burda 24 saatini harcar kusura bakmayın ama böyle nasıl desem insanları azarlar gibi bi konuşma şekliniz var biraz gevşeyin lütfen size de başarılar
-
@duyguuu37 anlamlı favlayalım
-
arkadaşlar 78üstünde puanı olan kişi sayısı 3000 civarı ankette ankara 80le kapatmış. 80 üstü puanı olan olsa olsa 1500 kişi, 850si ankarayı mı yazmış da 80i görmüş mümkün mü ya gerçekten ben ankaranın bile 78 göreceğinden şüpheliyim çünkü 3te1 de ankarayı yazmaz. ankaradan büyük sürpriz bekliyorum olumlu anlamda, istanbul da ise durum daha da iyi olur o da en fazla 74 olur bence 73, puanların ve sayının düşük görünmesi mantıklı düşünmemizi engelliyor malesef. Ben bu işin 4 yıldır içindeyim 6-7 binleri görmeden hiç bi il kapattığını görmedim. gören varsa söylesin. sayı 1000e takılmayın 9-10 bin başvuru olan bi guy mu oldu allasen. gönlünüzü ferah tutun ben @JKeynes in istatistiğinin tutacağını düşünüyorum. maksimum kapatacak olan il 78in bile altına inebilir bekleyin görün. bu arada kendinizi kışa ayarlayın, yaz çıkarsa bahtınıza. yani güzel arkadaşlar siz ders çalışın da...
-
@2iki Sözlerinin altına imzamı atıyorum. İyi çalışmalar.
-
@2iki bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum
-
@2iki bu da ihtimal tabi puanı iyi olanlarin ankete ve buraya katılma oranı yüksek olabilir
-
72 puan ve 15 bin ile Ankara’ya başvurdum. Nasılsa gelmeyecek deyip gönlümden geçeni seçtim. Ben Allah nasip ederse bu KPSS’den sonra aranıza katılacağım. Dilerim gönlümüzden geçen olur da istediğimiz yerlere elbet bir gün atanırız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir de yarın KPSS gireceğim sizlerden kendime dua rica ediyorum. Çünkü çok korkuyorum ️.
-
@2iki maraş inşallah canıma okumaz 75.9 puanım
-
Sınav acılsın baskısı kadar il tercih sistemi icin de baskı oluşturulabilse keske