2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
Tercihini Yap ailesi hangi yonde il tercihi yapmis gorelim. Yardirin arkadaslar. Manipüle olacaklar ciksin kasıyor
An itibari ile 35 yanit oldu
-
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
Tercihini Yap ailesi hangi yonde il tercihi yapmis gorelim. Yardirin arkadaslar. Manipüle olacaklar ciksin kasıyor
85 kisi oldu ve %37 lik kisim en az 1 defa il degistirmis.
-
@duymhuyguy hocam analiz açısından güzel sorular sormuşsunuz. Ara ara paylaşın sonuçları. Arkadaşlar katılalım ankete
-
Katıldım ankete samimi cevaplar olursa çok güzel bi anket olur
-
@tony-montana İstanbul yazdım.
-
@2iki @2iki bu kadem adlı arkadaşın 3.254 kişilik olduğunu söylediği anket, detayları da mevcut. bunlar ort. puanlar üste çıkması zor altında belki çıkar. Benim anketimle istanbul ve manisa şaşıyor baya, edirne izmir ankara yerleri değişik de olsa bu tarz, bursa’nın düşük olacağını ben de düşünüyorum bu kadar olur mu bilmem, il seçen kişi sayıları ile o ile ayrılan % kontenjan büyük oranda tutuyor.
Ben medyan 74.6 olur demiştim ankete göre 74.9.
Medyana 12 il gelir, min il 72 civarı olur demiştim büyük oranda bu istatistik de tutuyor.
Max il 78 demiştim o da tutuyor görünüyor sevgili dostlar ama sonuç ne olur bilemem ben de sizin gibi süreç içinde olan biriyim umarım yanılmayız.Burda il söylemedim hiç ama özelden soranlara da kendimce yardımcı oldum, en ufak bir manipülasyon yaparak cevap verdiysem allah nasip etmesin bana saf duygularla konuştum sadece umarım herkesin gönlüne göre olur.
benim anketle de tutuyor en azından medyan üstü altındaki iller bu minvalde ️
Tişikkirtlir..
-
@duymhuyguy Sorular arasında sıralama da olursa daha iyi olur.
-
@jkeynes hocam sizin ankette zonguldağın durumu nasıl?
-
@onuktekin inşallah gelir hayırlısı olsun.
-
@tony-montana Amin inşallah. Teşekkür ederim.
-
@intermilan 74.1
-
@jkeynes Edirne? :))
-
@jkeynes Şanlıurfa
-
@jkeynes bu ortalamamı
-
@jkeynes kahramanmaraşın durumu nasıl
-
85 kisi oldu ve %37 lik kisim en az 1 defa il degistirmis.
135 kisi oldu. %6 lik kesim bir kurumda çalışıyor. % 46 lik kesimde daha once sinava girmis.
-
Katılım yüksek olursa daha sağlıklı olur
-
@jkeynes hocam Sakarya kaç sizde
-
Maraş yazan kimler
-
@jkeynes hocam manisa ne durum da anketinize göre