2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@olursaolur bu basvuru sonrasi bir anket. Tercihleri etkilemiyor ne yonde oldugunu gosteriyor. Kimseye zararirin oldugunu dusunmuyorum. Aksini iddaa edebilen yazsin tabi.
-
@duymhuyguy hocam adana ne durumda
-
@duymhuyguy eyvallah hocam
-
73 ile 78 e sıkışmış bir guy sonucu olacak
-
@david20 229 katilimda %2.18 Adana %6.11 Manisa
-
Ankete nerden ulaşabiliriz?
-
nezaman açıklanır?
-
@duymhuyguy hocam suan evinde kapanip ders çalışan o kadar insan var ki sosyal medyayla muhatap olmayan ..atıyorum 20 kişilik bi alimda 100 kişinin gireceği listeye 50 yuksek puanlı ankete dahil olmayıp burda daha düşük puanlilar oylamaya girdiğinde otomatikman o il düşük kapatcak duygusuna kapılcak ve sonuc gelince o il icin anket tutmamış olcak.gecen yil bu şekilde umutlanıp liste dışı kalıp yazılanlardan biri de benim o sebeple yazdim muhalefet olmak gibi bi amacım yok Allah herkese nasip etsin gönlündeki yeri
-
herkes de sanıyor ki ankette olan puan , gerçekleşecek olan puan .)
-
Geçen yıl 82 puan Bursa ya girememiş biri olarak yazıyorum size . Beni tefe koyabilirsiniz yargızız idam dahi edebilirsiniz. Kendimi savunmuyorum bile ama siz sanırsınız ki bu anketti bilmezsiniz ki anketten daha öte bişeydi... sandınız ki bunu tüm herkese servis ettik bilmediniz ki oy verenler hariç kimse görmedi . Ama olsun tek derdi ekmek olanların haklı isyanıdır bu . İibfliyi bu hale düşüren kader utansın ... öyle olsa su an guruplarda herkes şaşkınlıkla karşılamazdı . Sandınız ki öğrencilerime ihanet ettim . Hepniz yanıldınız . Hepmiz yanıldık . Bizim birbirimize tahammülümüz yokken bırakın sınavı mınavı . Herkese hakkım helaldir. Olmayanlarda vardır . Bize sövenler unutmasınlar bu günü.... şimdi hepiniz Allaha emanet olun HOŞÇAKALIN
-
yazilanlardanuzulenlerden* olcak -
Bu anketin de doğruluk payı şüpheli.
Bir kişi birden fazla katılabilir, hiç alakası olmayan kişiler de linki görüp katılabilir. Bunları veri hatası kabul etmek lazım. Bu hataların da hangi ile yansıdığını bilemeyeceğiz, dolayısıyla atıyorum %5 versek bunu illere yayacağız, hata dağılımının tüm illere eşit dağılacağına da garantimiz yok. Bu iş sıkıntı hacılar Sonra diyelim tüm anket tam kararları yansıtsa bile medyanın çevresindeki dağılımı da bilemeyeceğiz.
Buna 1 saat uğraşsanız, size fırsat maliyetlerinden bir buket sunayım;
1 saatte
Maliye'nin Kamu Harcamaları, Kamu Gelirleri, Maliye Teorisi ( %40) veya
İktisadın Mikrosu (%30) veya
Hukukun Anayasa'sı (%10) veya
Muhasebenin Dönen varlıkları ve Temel kavramlarını ( tahminem %15) bitirebilirsiniz. :)) -
Ne zaman açıklanır
-
Evet gib'in bir şehir seçme telaşesinin daha sonuna geldik.Birinci aşama bitti.Puanı gelmeyenler arkadaşlar üzülmeyin herşeyin sonu olmuyor ben bu kurumda iki kere son aşamada elendim hayat acısıyla,tatlısıyla devam ediyor.Yine Allaha şükür yine sınava girecez çok şükür seçtiğim il için yetecek puanım var.Bakalım bu sefer ne olacak yine bir maceraya atlatık bakalım. Şimdiden de bu kadar heyecan yapmayın daha bunun sınavı var mülakatı var.. Allah hepinizin yardımcısı olsun,herkes kalbinin ekmeğini yesin.
-
@i̇lanbekleyenbiri ağzına sağlık kardeşim içimden geçeni yazdın , sanki tek dert ili tutturmakmis gibi bir algı var grupta
-
Önceden de söylemiştim en düşük ankara, en yüksek istanbul kapatacak
-
@duyumcu hemen Bi ekran ss si alalım dediğin çıkmazsa görüşmek üzere önceden de dediğini hatırlıyorum bunu bakalım göreceğiz tahmininde ne kadar haklısın.
-
@kadem hocam ben razi olanlardanim Allah da senden razi olsun dua edenin de çok olacak hiç kuskulanma
-
@veda hocam onlar ortalığı karıştırıp gittiler
-
@duyumcu yok artık