İstanbul düşük kapatacak. Çok spekülasyon yapıyorlar..
veda tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@mehmetkvl kardeşim personel çok az.... toplama kampı gibi geçici görevle çalışan vergi daireleri var... Bu vergi dairelerinde A grubu dediğiniz uzmanlar çalışıyor ve tekrar diyorum personel sayımı yapılıyor. KPSS öncesi ilan gelir diye düşünmekteyim...
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2019 KPSS öncesi guy gelecektir. Tecrübe ile sabittir. Kitapların kulpuna asılın... dersleri bırakmayın
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
''Yedek olarak yer alıp ataması yapılan adaylar '' konulu bir yazı vergi dairesi başkanlıklarına geldi. Hazırlanılıyor ilan için....
-
RE: Hazine Merkezi Finans ve İhale Birimi Uzman Yardımcılığı
Dili olan için vazgeçilmez bir kadro...
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@möözun arkadaşımın dediği gibi aynen. Ayrıca ösym yi telefonla arayıp şikayet bölümünden gerekli baskıyı yapmayıda ihmal etmeyin.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur yazı bütün bakanlıklara dağıtıldı. Başlamayan veya başlatılmayan yedek aday var ise ona göre bilgi talep edilecektir. Buda sınav ilanı gelmeden yedek adayların hak kaybına uğratılmaması için yapılıyordur. İlgisi bu yöneyle var diye düşünmekteyim...
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bu formda 90 üstü bekleyen kaç kişi acaba. Eğer burda bile bir elin 5 parmağını geçecek kadar kişi yok ise dışarıda zaten yoktur. Burası kalbur üstü. Herkes hesapladığı doğruları yazarsa iyi olur...
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Tekirdağ 100 kişi talep etti. Diğer illerde bu şekilde olur inş. Yüklü bi alım gerçekleşir. Beklemek zor zanaat...
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Tam Zaman'ı bilmiyorum ama 100 kişilik bir istek yaptı. İnş dediğiniz gibi iyi bir alım yapılır.
veda tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar iyi akşamlar. Mardin tercih eden oldumu...
-
Ayrıca bende gerçek yazmadım. Çoğu kişi çok kolay sınav dediği için yazdım. 79 doğru ile beklemedeyim.
-
@y-ayrancı_ogz01 yakışır kardeşime. Yememişsin içmemişsin. Maşallah
-
@y-ayrancı_ogz01 ben 91 bekliom bana koymaz hacı...
-
@70kuralliii o zmn bu sınav en baba 77 78 kapar
-
@Hayaller71 umarım emek verenlerin içinde olacağı bir liste ile karşılaşırız. Tşkler
-
@Hayaller71 sizin tahmin nedir hocam... 80 üstümü dersiniz
-
@whshw İnş 79 olur seviniriz.