2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@esrarengiz hocam işte bende diyorum ki bakınız bunu önceki gönderilerimde de defalarca kez anlatmaya çalıştım, geçen sene İstanbulu tercih eden 1500. Kişinin sıralaması baz alacağınız sıralama olsun yoksa İstanbul için en son adayın değil. Kontenjana göre bakınız mesela İstanbul 300*5=1500 kişi kaç sıralamayla girmiş bunu bilmek önemli zaten yoksa 4000. Kişinin sıralaması değil.
-
@casanova bence oda pek saglikli olmaz geçen seneden agzi yananlar var direk ıstanbul yazicam diyen geçen sene dogu da olsa gidicem diyenler bu sene bu guzel iller yüksek kapatmaz mi dusuncesinde çok da yorum yapmamak lazim herkes istedigi yeri yazsin kismette varsa olur
-
@i̇şsiziibfli kardeşim Ankaraya 170*5=850 kişi başvuracak demi. 86 puan alan 1000 sıralamaya sahip Allahını seversen nasıl 86 puan olacak Bi izah et hadi önünden kimse gitmediğini falan da say kaymakam olanın hakim olanın vmy olanında Ankaraya başvuracağını sayda sen sınava girip ilk 150 kişinin hepsinin işsiz güçsüz olup Ankaraya girmesini Bi açıkla bana lütfen yaa lütfen Bi anlat bana bende Ankaraya başvuracam Bi anlat da başvurmayayım lütfen.
-
@rootofallevil Yanlış hatırlamıyorsam sgk 8.promosyon ve bir önceki kaymakamlığı kazananlarında 2017 puanı var. Çünkü bu alımların sonuçları 2017 sınavından sonra açıklandı.Yani 300+100 kişi daha düşmek gerekli diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
-
@şampiyon bakalım hocam inşallah kimse üzülmez
-
@eomer 8. promosyonu atlamışım hocam onu da eklersek 3000 kişi çekilmiş oluyor aradan
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ilan aciklandigindan beri il düşünmekten ders çalışamıyorum. Puanım 79.43 sıralamam 5413 sizce bu puana ne olur? Nereyi yazsam puan elimde patlamaz? Not: aklımda mersin,adana,kayseri,malatya, maraş var
-
@rootofallevil hocam siralamam 3 bin kusur biraz daha zorlarsaniz ilk 100 e giricem bu sayı 7 bin kusur sıralaması olan için doğru bir analiz ancak sıralama yükseldikçe bu sayı düşüyor
-
İnşallah hocam özellikle emek verenin canı hiç yanmasın ben geçen sene 82 puanla Bursa mağduru oldum tek gelmeyen ili seçerek o yüzden Allah kimseye yaşatmasın o şoku @i̇şsiziibfli
-
Arkadaşlar eğer tahmin isteyen olursa kisisel tahminimi söylerim mesela arkadaş sormuş 79 ile neresi gelir diye bu yazdığı her il gelir ancak kurum sınavı açısından maraşı bir tık iyi görüyorum his olarak. Hee burda kişisel görüşlere göre terchini yapan arkadaşlar da kimseye suç atmasın herkesin kendi iradesi var ard niyetli insanlar zaten kendi belli ediyor diğerleri ise sadece ufak bir tahminden fazlası değil
-
Suna çok üzülüyorum ya tarihin en avantajlı Guy dönemi olacakken bakan na yaptı ne etti o avantajı aldı elimizden. Arkadaşlar denklem basit. Sırlama geriledikce "önden giden" yani atanan kişi sayısı azalıyor. Mesela 11/12 bininci kişinin önünden rahatlıkla 3bin kişi gitmiştir. 7/8 binincinin önünden 2bin kişi, 3/5 binin önünden 1000 kişi gibi. Yani makas yüksek puan yapanlara doğru daraliyor. Aranızda istatistikçi ya da anketi biri yok mu geçen sene ve bu seneyi tüm datalarla karsilastirabilecek bı analiz yapması için. Benim aklimda bı şey var ama bu işi uzmanı olmadığım için net bı şeyler diyip etki etmek istemiyorum kimseye.
-
@bahar27 bence hepsi gelir sana gönlünün istediğini yaz ama bi anket vardı orda en az oy alanlar Kayseri, Mersin, Malatya bunlar daha bi garanti gibi
-
@guyan-gelmiş cok tsk ediyorum. Dediğiniz gibi hur irademle soruyorum çünkü insan arada desteğe ihtiyaç duyuyor.
-
@vlkrt hiim tsk ederim.. anketi görmedim ama bulmaya çalışacağım.
-
@shanks bizim memleket insan başka yere gitmek istemiyor ama nasip tabi
-
Şuana kadar atanan kişi sayısını yazacak bir babayiğit yok mu ya öyle bi başlık vardı onu da bulamadım. en güncel haliyle bulabilirsek çok iyi olur o
-
@vlkrt herkes simdi malatya kayseri mersine yuklenecek kimse yazmayacakmis diye lutfen spekulasyon yapmayalim kimse nere neyle kapatir bilemez
-
Arkadaşlar yoğun istek var ilanın revize edilmesi ve il tercih sistemi değişsin+Sayı yükselsin ve ya çağırılan kat sayısı artsın diye. Ancak hem maddi olanağımız yok, hem de katılım ne olur bilmiyorum.
Eğer katılımı yüksek tutar ve maddi bir olanak saglarsak iki gün TT de durabiliriz. Ancak katılım az olursa etkinlik boşa gider. -
Bursa magdurlarından biri de bendim bu yil da Bursa yazıcam gonlunuzden geceni yazın bu isin istatistigi falan yok bence sınava hazir olmak onemli
-
@bg2603 kimsenin spekülasyon yaptığı yok arkadaş soru sormuş kendi tahminime ve ankete göre cevap veriyorum her cevabın altında bir şey arayan kitle var bundan vazgeçin.