2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@senyoraj02 etkinlik yapalım diyenlerden biri de bendim ama gene de geö oldugunu düşünmüyorum hocam daha başvurular bile başlamadı önümüzde 2 hafta zaman var nerdeyse ki bu hafta seçim haftası evet tamamen değişmez belki ama 2 ya da 3 il tercihine çıkarılabilir ama gene kayıtsız kalırsak seneye de aynı muhabbetler olur üzgünüm
-
Tecrübeli arkadaşlar
Guyda para banka/büyüme kalkınma gibi konular var mı -
Hayırlı olsun ilan herkese, en son guy dan elendikten sonra bırakmıştım ama tozlu raftan indirelim kitapları Hak eden kazansın.vesselam
-
@i̇lanbekleyenbiri yok hocam ama para banka macroyla iç içe bir ders. konu dagılımda gorunmesede bilmekte fayda var.
-
@i̇ibf keşke dediğinz gibi olsa ama bnm hiç umudum yok o konuda..inş bundan sonraki ilan da sistem değişir ne diyelim
-
@mervenil teşekkürler hocam. Peki maliyede tüm konular dahil dimi
-
@i̇ibf Hocam çoğu defa yazdık gelin şu tek il seçimi ve sözlü mülakat kaldırılması için elimizden geleni yapalım oralı olunmadı. Dalga konusu oldu arkadaşlar burada " Muz yiyip çilek tadı gelsin istiyorsun gibi yazılar yazıldı." insanlar kendi canı yanınca anlar. Bizde biliyoruz sözlü mülakat kalmaz ama en azından uğraştı olmadı derdik. Bence sayı arttırılması için ve tek il seçimi kaldırılması için etkinlik yapılmalı yine de bişey değişmez ama olsun.
-
@i̇lanbekleyenbiri maliye bütün konular var.
-
@hipokrat vay kral hoşgeldin :),inşallah bu sefer olucak senin, dualarım seninle dostum Allah yardımcın olsun
-
Aydın yazacak yok mu ?
-
@senyoraj02 katılıyorum hocam da çabalamazsak bu düzen böle gidecek ögretmenler verilen kadroya yetinmedi etkinliklere devam ediyo il tercihi bence değişebilir ha sistem tamamen su surecte değişmez belki ama bence dediğim gb 2 il 3 ile çıkarılabilir.
-
@i̇ibf hocam 1.060 larla bende Denizli düşünüyorum ıspartalym bana en yakın il burası gibi nasıldır Denizli hiç gitmedim güzel bir yer midir kiralar falan nasıldır.
-
@mervenil gecen defa da öle dedik hocam ama biz çabalamadan malesef bişeyler olmuyo a kadro adına. Etkinliklerin gücünü görüyoruz nihayetnde. Umutsuz olmayalım da keşke bi öncümüz olsa gene birlik olsak sınav paraları gb iki güne bişiler değişebilir su an medya bizi az bucuk biliyo bu durumun üstüne giderler bence
-
@heredotolga inşallah olur hocam gönülden isterim kazanmanızı denizli güzeldir kira sorunu yaşamazsınız ulaşım sorunu da guy maasıyla rahat birikim bile yaparsınz keşke benim de olsa ama işte kritik ne yapsam bilmiyorum
-
İzmir yazacak arkadaşlara isterseniz ili anlatayım.Ben aslen izmirliyim ve hala ikamet etmekteyim. İl içersinde vergi dairesini seçme hakkınız varsa ona göre de anlatabilirim.Ama şu kadarını söyleyeyim el kadar şehirlerin kiraları havada uçuşurken( misal muğla) izmir asla bundan geri kalmadı.Öncelikle 9 eylül ve ege üniversitelerinin bulunduğu semtler olan buca ve bornova öğrenciler yüzünden son yıllarda resmen uçuşa geçti ben kendim de orda okuduğum için söylüyorum. Ayrıca alsancak konak gibi yerlerde d vergi daireleri gördüm bunların bulunduğu semtlerde kira nerdeyse 2000 e yakın arkadaşlar, ama kiraya aldanıp da çok güzel yerler sanmayın trafik ve kalabalık sadece.Gaziemir menderes gibi ilin daha çok güney kısmında yer alan yerler ise som yılların en yüksek kiralarına sahip. Misal gaziemir denilen havaalanının olduğu yer metronun da dibi hemen 1.700 den başlayıp 3-4 bine giden bir kira aralığı var, keza buaraya yakın semtlerde giderek artmakta.Tabi bir guy maaşı düşünüldüğünde kira yarısından fazlasını götürmekte maaşın, tabi takdir sizlerin ama pahalılığa da dikkat edin, bu arada ben başvurmicam baştan söyleyeyim,herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah..
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim sağolasın beraber olur inşallah ,Allah yardımcın olsun
-
@ucanbalon Bursa Antalya’dan yüksek çıktıydı
-
Ankara yazmak isteyen arkadaşlar puan sıralama yazar mısınız
-
@jkeynes kardeşim o zaman şöyle sorayım gecmiste 1750 kisilik ve 1500 kişilik ilanlarda puan ve sıralamalar kaça kadar düşmüş en son?
-
Twitter da guy ilanı revize edilsin diye etkinlik paylaşılmıs hadi bastıralım 10 katı olsun isteniyor hadi arkadaşlar