2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
evet spekülasyonlar başlamış hayırlı uğurlu olsun inanmayn arkadaşlar ve bence bunu yapanlar çok büyük hakka giriyor geçen senenin acısını çekmiş biri olarak aklınızdan kalbinizden geçeni tercih edin nasipse olur deyin
-
@umuttukenmez https://www.strawpoll.me/ dostum bu siteye girip istediğin gibi anket hazırlayabilirsin. puan aralığı eklemek mantıklı ancak nasıl birşey yapsam emin olamadım. aklında fikir varsa sen de hazırlayabilirsin
-
Geçen senenin anketlerinde Bursa en önde giden 2 ilden biriydi. Ve sürekli Bursa üzerine konuşuluyordu. Bursa ile ilgili şaşırtan tek şey 10 puan yükselmiş olmasıdır, yoksa anketlerde yüksekti oran zaten. Ankete katılan herkes mi spekülasyon yapacak, insanlara yüklenmeyin. Biliyorum zor ama birbirinize destek olun ve anlamaya çalışın.
-
@gökyeleli galiba il il yapıp puan aralığını eklemek daha kolay ve sade olacaktır. Ancak puan aralıkları bir iki farkla olması lazım
-
@umuttukenmez ilk 1000 de olup istanbulu seçecekler, 1000 3000 arası olup istanbulu seçecekler 3000 6000 arası istanbulu seçecekler.. 6000 10000 arası olup istanbulu seçecekler . diye eklenebilir
-
@gökyeleli bence aralıkları on gruba katagorize etmek daha iyi olur. Mesala en başta 83 üstü sonra 82-81, 80-78, 78-76 gibi. Ayrıca sıralamadan çok galiba puan önemli
-
@umuttukenmez tamam hazırlıyorum şimdi
-
@umuttukenmez bu şekilde cok daha rasyonel bir korelasyon kurulur.
-
Son İstanbul mulakatindan elenenler yine mi istanbul yazıyoruz
-
@friedman98 dostum böyle şeyleri artık anket üzerinden şeffaf bir şekilde takip edelim.
-
@umuttukenmez hocam anket işi sakat iş ah alirsiniz bence hiç bulasmayin derim millet aldanip oraya bakarak yazabilir oysaki alakası yok
-
@friedman98 dostum haklisin. Ama en başta bu GİB in adaletsizliği. Tekrar söylüyorum sonuçta en nihai kararı vicdanlarımıza göre vericez. Kendi şahsım icinde geçerli. Ancak hesaplanan her şey ortalama bir rakam. Kesin değil. Sonuçta burda bir rakam çıksa yine kendi kararını veren sen olmayacak mısın.?
-
Gruplardada paylasalim.Anketi
-
@shanks facebookum olmadığı için grupları bilmiyorum linki kopyalayarak paylaşabilirsiniz
-
@issizmezun kesinlikle öyle. Hakkım helal degil. Gecen yil benimde canim yanmisti.
-
@friedman98 bu kez ankara yazıyorum ben
-
@annaschwartz sıralama kaç hocam
-
@ucanbalon p48 2060
-
Gruba yazmayım yazmayım diyorum ama içim elvermiyo ...bakın ben son 3 alımda 82 kpss le istediğimyeri yazdım kurum sınavını geçtim ama mülakattan elendim E LEN DİM yani nasibinizde yoksa 100 puanla da başvuraanız olmaz bu yıl 75 le başvurucam olur olmaz o ayrı konu ama siz burda vakit öldürüyosunuz kafayı boş şeylerle dolduruyosınuz yok o kaçla kapatır yok bu sıralamayla nolur anket olsun bu olsun şu olsun şu kadarı saymayın bu kadarı yerleşti....yapmayın arkadaşlar yapmayın gidin kpss ye bakın çünkü kpssye iyi çalışın sınav kpss den 18 gün sonra koca 18 gün ki kpss yi iyi çalışan bi tekrar ve çıkmışı çözmekle yapar...sonra benim gibi kurum sınavına yüklenir kpss puansız ortada kalır maliyeden kadro duasına çıkarsınız yazık etmeyin kendinize ...taban puanlar açıklanana kadar girmeyin bu başlığa üzülürsünüz strese girersiniz olan zamanınıza olur... ayrıca bu zamanda kimse kimseye yardım etmez anca kafa karıştırır ilk kez sürece dahil olanlara söylüyorum bunu ankette işlevsiz çünkü son dakikaya kadar kimin nefeyi neyle yazacağı belli olmaz vebal altına girmeyinanket hazırlayanlar
-
Bence hiç bir il 80 i gormuycek