2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Geçen yıl katılım sınavı daha kolaydı 100 soruda 71 doğruyla kapatmıştı bu sene 120soruda 70le kapatması muhtemel tabi tahminim bu katılan kişi sayısına da bağlı.
-
@charizard Katılım bu yıl en çok başvuru olan yer herkes katlım yazıyordu Ben uzman yardımcılığı tercih ettim katılıma oranla şansım daha fazla olur mu diye düşünüyorum
-
Soruları toparlayabilen oldu mu arkadaşlar ?
-
@şanslıs evet hocam katilim da talep coktu ben ikisinede girdim oglen hatta bayag sasirdim cunku sabah oturumu rakam net oldugundan daha yogun olur il secimide yok diye dusundum ama tam tersi oldu
-
@şanslıs özellıkle katilim da izmir yazan çok kişi var. alım sayısı en çok izmir miydi acaba.
-
Ziraat uzman yard. sorularını toparlayan yok mu?
-
@seagirls Hocam sabah oturumu sorularını bi kısmını geride paylaştım bakabilirsiniz
-
@zeyno5454
Il kontenjanları belli mi ya da ne zaman belirlenir. Daha önce giren arkadaslar ne der bu konuda? Sınava ilk defa girdim. Yetmis gibi bir puan bekliyorum. Van yazmıştım. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum. -
@the-ruk Hocam il kontenjanlarini 3 ve 6 arasında değişir genellikle istisna 2 alan bi kaç il olur tahminim
-
geçen seneki ziraatte çorum yazmıştım ve yalnızca 1 kişi almıştı. yani ben bir kişi için nerelere kadar gitmiştim. keşke kontenjanları en baştan verseler
-
@issiz-0 o zaman da yüklenme çok olur diye varmıyorlardır hocam
-
@şanslıs Resmen kumar gibi. 65 ile de çağrılabilirsin, 90 ile de. belirsizlik kötü. en kötüsü de böyle sonuçları beklemek
-
Sabahki sınav mı daha kalabalıktı arkadaşlar?
-
@muhalba iki sinava da girdim. Evet bana da sabah daha kalabalık gibi geldi. En azından gazi mühendislik tuvaletlerinde ki uzun kuyruklar öyle gosteriyordu:) bi ara kadinlar erkek tuvaletine bile el koymuştu: )
-
@şanslıs hocam kontenjanlarla ilgili herhangi bir bilgi yok başvurduğunuz ildeki katılım şube sine gidip öğrenme şansınız olabilir
-
ARKADAŞLAR SINAVDA ZIRAAT YURT ICI ISTIRAKLAR VARDI.
A.ZIRAAT KATILIM
B.ZIRAAT SIGORTA
C.ZIRAAT FINANSAL KIRALAMA VS VS
CEVAP NEYDI ????? -
@zeyno5454 faktoring
-
Sınav sorularına itirazlar başlamış.
-
@the-ruk soruları açmadan itiraz edin mi dediler? Bu duyuruyu yazarken "zuhahahahh efsane troll" diye kendi aralarında şakalaşıyorlar bence
-
istanbulda 24 ankarada 7 izmir bursa konyada 3 izmit kayseri 2 diğerlerinde sanırım 1 er şube var. o sebeple bu paralelde personel alımı gerçekleştirir diye tahmin ediyorum. istanbul min 35-40, ankara 10-12 diğerleri ise 1ile3 kişi arasında alır diye tahmin ediyorum.