2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@öğrenci toplam 200 lira galiba
-
Geçen sene iştiraklerin sınavına girmiştim, Sınav kolaydı diye hatırlıyorum belki genel kültür biraz zorlamıştır. Alan çok basitti mesela. Bireysel Pazarlamaya personel alınmıyor sanırım.
-
@hagi hocam ilan sayısı çok az, acaba servis görevlisi ilanı da gelicek mi yoksa elenenlere mi teklif edilir
-
yahu ilan güzel de vmy ile çakışması kötü olmuş.Acaba vmy nin 11 ağustostaki oturumu saat kaçta olur bilgisi olan var mı ?
Bir de uzman yardımcısının maaşı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. -
@ezo şu an için öyle bir planlama yok.
-
Arkadaşlar vmy sınavıyla çakıştığı için mail atıyoruz belki değiştirirler.
Merhabalar
11 Ağustos Cumartesi günü yapacağınız uzman yardımcılığı sınavı aynı gün yapılacak olan vergi müfettiş yardımcısı sınavıyla cakisiyor ve çoğu kişi bu yüzden muzdarip bu nedenle de sınav tarihini 2 hafta ertelenemiz mümkündür müdür ? https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu
bu adrese girip formu dolduruyoruz -
keşke, ziraat katılım için illerin kontenjan sayılarını da açıklasalardı.Sonuçta ile göre sıralama yapılacak diyor,kontenjan önemli...
-
@yeniyolsk ben ilk maili yollamama rağmen bir gün içinde en fazla 5 defa yazabilirsiniz diye hata aldım
-
@yeniyolsk Kdgm ile Göç idaresinin sınavı da çakışmıştı.Arkadaşlar organize olup işi halletmişti.Burda da organize olunursa halledilir inşallah
-
Bir diğer sorun da sınav merkezinin sadece İstanbul ve Ankara ile sınırlanmış olması. Sınav tarihi değiştirilmesi için mail atan arkadaşlar sınav merkezine İzmir'in de eklenmesi talebinde bulunabilirse birçok arkadaşımız için sınav külfeti azalır.
-
@nopainnogain o uyarı için herhalde en fazla 5 kez yollayabiliriz yani
-
Vmy ye girenlerde bi zahmet girmesinler 3 tane sınav neyinize yetmiyor 10 15 kişilik ilanlara hep aynı kişiler giriyo haksızlık diyenler şimdi nasıda sınav kovalıyor.
-
Geçen sene finans grubu uzm. yard. sınavında her soru bir puandı.Bu sene de öyle olmuş. Bu yüzden gk-gy önemli.
Uzm. yard. sınavındaysa puanlama değişken olmuş. Alan daha önemli bu sınavda.
Finans grubunda da alan daha önemli olsaymış daha doğru olurmuş. -
Bu sınavları İngilizcesi olmayan biri kazandı mı
-
Arkadaşlar sınavın VMY sınavı ile aynı tarihte olması nedeniyle bankaya bir talepte bulunabiliriz. Aşağıda vereceğim linkten şu metni ya da kendi metninizi ''talep''seçeneği altında yollayabilirsiniz.
''19.06.2018 tarihinde duyurduğunuz Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı 11-12 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı ile çakışmaktadır. Bildiğiniz üzere bu ilanı bekleyen binlerce aday bulunmakta ve bu adayların çoğu Kpss A grubu sınavlarına girmektedir. Adayların mağduriyetine engel olmak amacıyla sınavınızın 5 Ağustos 2018 veya 19 Ağustos 2018 günlerine alınmasını talep ediyoruz. Umarız bu talebimizi göz önünde bulundurarak binlerce adayın sınava girmesine vesile olup sevindirirsiniz.''
İletişim formu;
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu -
@hagi hoca 5 inde dguy 18 inde guy var.
-
@bjk tamam hocam işte onlarla çakışmasın diye bu tarihleri yazdım. 1 gün sonrası iki sınavında. Siz kendinize uygun bir tarihte yazabilirsiniz.
-
@buseneatanıyorum Minnosum yeni basligimiz
-
@hagi Tamamdır hocam haklısın tarihler karıştı o kadar sınav geldiki:)
-
@onuktekin ingilizce yarı yarıya yapma şartı yok galiba