2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaslar katilim icin katsayilar agirlik olarak belirtilmemis eger ki katsayilar farkli olsaydi sabah oturumda oldugu gibi belirtirlerdi ya da ayni katsayilar gecerlidir tarzi bi ibare bulunurdu diye dusunuyorum bence katilim icin 0.83 her soru
-
@frederick-taylor umarım düşündüğünüz gibi olur.Ben ankaradan girdim sınava amfi doluydu.Tüm mühendisliklernde başvurduğunu düşününce bana yüksek yapanlar çok olur gibi geldi ama kaç tanedirki bankacılık bilen mühendis çokta değildir aslında.Bankalarda çalışıp görev yükselmelerine girenleri saymazsak tabi
-
@muhendisend hocam benim girdigim katta 5 sinif vardi sadece 1 sinifta muhendislik vardi digerleri idari bolum
-
@frederick-taylor inşallah çok değildir tabi.Belkide ankaraya fazladır başvuru.
-
Hayırlı bayramlar arkadaşlar
-
Arkadaşlar iştiraklerin maaşları fark ediyor mu acaba ? Katılım bankasında uzman yardımcısı maaşı ile uzman maaşı arasında ne kadar bir fark var bilginiz var mı ? Gelir uzmanı ile ziraat bankasıda uzman olmak arasında kıyas yaparsanız ?
-
iştiraklerin maaşı düşük oluyor diye biliyorum
-
@suaybg gelir uzmanı candır
-
Ziraat katilimda afyonu secen kimler var arkadaslar birde afyon kac kisi aliyor ogrenen var mi?
-
@frederick-taylor bulunduğunuz il ile orantılı şekilde alım diyorlar genellikle ne kadar şube varsa o kadar kişi diye ama tam bilmiyorum tabi bir alımda yeni şube açtıkları için aynı şubeye 6 kişi birden almışlar
-
@frederick-taylor bayram donusu subeleri arayip ya da gidip kac kisi alacaklarini sorabilirsiniz cok aksi kisiler degilse bilgi verirler halbank aliminda soylemislerdi mesela
-
@frederick-taylor ben de afyonu seçtim
-
Baraj puanının düşme ihtimali var mi
-
Ankara kaç kişi alınacak acaba
-
Antalya yazan çok var mı acaba
-
@muhalba Sınav merkezlerine uzak olan şehirlerin puanlarında düşüş olur diye düşünüyorum ulaşım ve konaklama giderlerinden dolayı . Böyle düşünerek Van'a başvurdum ben.
-
@muhalba benim bildiğim 4-5 arkadaşım antalya yazmış . ben de antalya afyon arasında kaldım. Antalyaya başvuru daha çok olur diye afyonu yazdım
-
Ikametgahinda alim olan arkadaslar keske ikametlerini olmayn arkadaslar da yakin ili yazsaydi inanin daha avantajli olurdu,tecrube ile sabittir bankalar buna cok onem veriyor olur mu oyle sey ben stratejik tercih yapacagim diye cok direttigim oldu ama malesef ikametgah kosulu hosa gidiyor
-
Nasil peki arkadaslar ziraat katilim icin puanlariniz en azindan bu iletiyi okuyan arkadaslar icin netleriniz tahmini kac?
-
@frederick-taylor sorular var mı ki hocam nasıl bilicez