2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Daha yeni yazma fırsatım oldu. Arkadaslar her iki sinava da girmistim ve bana göre sabahki uzman yardimciligi daha yapılabilir geldi. Ve tahminim sabahki sınava iibf bazında daha az kisi girmistir. O bahsedilen kalabalık mühendisler olabilir. Ve toplamda sınava giren kisi sayısı da ptt..guy vs diger sinavlara gore cok daha az idi..forumdaki tartismalardan gozlemledigim kadarıyla..
-
@1baksan ben mühendislik kismindan girdim cok fazla katilim yoktu muhendislikten 1000 kisi maximum bu arada muhendislik kismindan giren arkadaslar sinav nasildi alan kismi ozellikle kac puanla kapatir tahmininiz var mi?
-
Ben şeyi merak ediyorum öğleden sonraki sınavda her soru 0.83 puan diyorlar ( bence ingilizcenin katsayısı kesinlikle daha yüksek olcak ama neyse) 0.83 den hesaplanirsa 70 puan için 85 doğru felan yapmak gerekecek bence kimse yanlış anlamasın alan çok basitti ama ingilizce özellikle genel kurtul zordu yani bence 85 doğru fazla bile benim tahminim 80 doğru ve üzeri mülakata kalır siz ne diyorsunuz. Bu arada az çok soruları hatırlamasam bile emin olarak isaretlediklermden yola çıkarak netlerim şöyle olabilir en kötüsü gk 13 doğru genel yetenek 22 doğru ingilizce 14 doğru alan ise 30 doğru toplam 79 dogru en kotu bu şekilde böyle olduğunda 65.888 puan oluyor sanirim bu şekilde kazanamam galiba sizce 120 soruda kac yapan mulakata kalir ozellikle ankara icin katilim.
-
Valla hocam haklisiniz gerci tercih ettigimiz ile gore de sans faktoru de var ama ortalama olarak konusucak olursak 70 dogru ile 80 dogru arasi (ogleden sonra ki sinav icin konusuyorum) mulakata kalir
-
Sorular bi yerde toplandı mı arakadaslar bilgisi olan?
-
@frederick-taylor alan kısmındaki çok eski konular (mat bir,iki vs) ve de genel kültürdeki banka kısımları beni zorladı.Tüm mühendisliklerin katılabileceği sınav olduğu için 75 puan ve üzerinde kapatacağını düşünüyorum.
-
@muhendisend 75 puan 90 doğru yapar.. biraz fazla değil mi
-
@frederick-taylor inşallah dediginiz gibi 70-80arasi kapatır.
-
@muhendisend hocam butun muhendislerin katildigi sinavda zorunlu rezerv oranini hesaplamasini bilen kactane adam var onu bilemem ben yoneylemden yuksek lisans yapiorm orda gordugum konudan soru cikti o halde bile yapamadim alan kismi gercekten cok zordu muhendislik kismiyla ilgili kimse yorum yapmiyor herkes kapali kutu
-
geçenlerde katılım insan kaynaklarını katsayılar için aradım,bilmiyoruz dediler.sonra üniversiteye sor dediler,onlarda bilmiyor.e dedim kim biliyor.onu da bilen yok.
bizim kadar bilinmezlik içinde olan yoktur.
benim tahmiinim doğru sayılarına göre katsayıları belirleyecekler. -
@piko istediginiz arkadasin cevap kagidina gore mi katsayi belirleyeceksin deyip telefonu kapatacaksin,oyuncak ettiler bizi
-
@piko ilanda verilen katsayılara göre degerlendirilmeme durumu var mi simdi
-
@ozge17 katılım için katsayı verilmedi ki sorun orda zaten verilmediğine göre her soru eşittir diye yorum yapıyorlar fakat ,ingilizceyi eşit tutacaklarını sanmam , benim tahminim sabahki katsayılar öğleden sonrada geçerli olacağı yönünde
-
@sinavparambitti klavuzdan hatırladığım alan %40 gk-y %30 İngilizce %30 baz alınarak puan hesaplanacak. Ben de katılıma girdim kaç doğrum var bakmadım ama Ankara için 80 falansa benim için bitmiştir ihtimal yok
-
@mulkiyelikeynes o oranları sabahki sinav için yazmışlardı öğleden sonrakinde katsayı yoktu ama benim öngörün sabahkiylle aynı katsayıların geçerli olcağı. 80 doğru 66 puan yapar 120 soruda bence 80 bile yetmeyebilir keske yetse ama zor bence ankara 85 doğru ve yukari
-
@duyguuu37 katsayılar belirli değil mi? Benim başvuru kılavuzundan anladığım 0.60 gy , 1.5 ingilizce , 0.80 de alan kısmı.Ben yanlış anlamış olabilirim ama ancak bu kaysatyılatr ile çarpıldığında 100 puan elde ediliyor verdikleri soru sayılarla
-
@duyguuu37 pardon katılım için demişsiniz sanırım kusura bakmayın eksik okumuşum
-
@frederick-taylor şöyle düşünüyorum bankacılık ile ilgili olan kısımları yandal veya çift anadal iibfli mühendisler rahatlıkla yapmıştır.Ama dediğiniz gibi alandaki çok eskiden gördüğümüz kısımların rahat yapılacağını düşünmüyorum.Yöneylem araştırması kısmını da end dışında mühendislerin yapacağını da çok düşünmüyorum.Endüstriler bile zorlandı çünkü çok detay vardı sınavda.
-
@sinavparambitti tüm mühendisliklerin katılabildiğini düşününce bana biraz yüksek kapatır gibi geldi ama inşallah öyle olmaz
-
@muhendisend ben muhendislik kisminda gerci alima da bagli ama puanlarin baya dusuk olacagini dusunuyorum 75 puan demek sorularin nerdeyse her bolum icin %80 ini yapmak demek cok zor yani