2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 şu adres herhalde: gensek@anadolu.edu.tr ??
-
@adaygibiaday bende baktim bu galiba hocam diger e posta adresi aöf icin sanirim,yazalim mi simdi yoksa arkadaslari bekleyelim mi 2 kisi pek etkin olmaz sanirim:)
-
Bende burdayım
-
Arkadaşlar bu maili Kpss grubunda paylaşıyorum ordan da bi katılım sağlayabiliriz
-
@duyguuu37 biraz daha tepki alalım öyle yazalım bence ?
-
BEn de varım
-
@duyguuu37 @ŞanslıS @gmzankr066
11 Ağustos 2018 tarihinde, kurumunuzca, Ziraat Bankası'nın çeşitli birimlerinde değerlendirilmek üzere, adaylara yönelik yapılan uzman yardımcılığı sınav sonuçları henüz açıklanmamıştır. Sınav sonuçlarının durumuna ilişkin ilgili birim personelleriyle yapılan telefon görüşmelerinde de net bir tarih verilmemektedir. Kpss A sınav sonuçları, çeşitli kurum sınavları ve de farklı opsiyonların aynı sürece sıkışmış olması, biz adayların doğru tercihler yapmasına mani olmaktadır. Uygun görmeniz halinde, iş yükünüzün ve yoğunluğunuzun bilinciyle, kariyer/hazırlık planlamamızı doğru yapabilmemiz açısından, bir duyuru ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını belirtmeniz biz adayların lehine olacaktır.
İyi çalışmalar.Selensu Tatlişko
-
@adaygibiaday bu nasıl? Değiştirilmesi gereken yerler varsa, şurası şöyle olsun dediğiniz bir kısım varsa hemen değiştirip yollayalım?
-
@adaygibiaday sonunada ''açıklayın ulenn''yaz
-
-
Bence Hatasız olmuş çok iyi
-
Mail adresi ne arkadaşlar ?
-
@suaybg Hocam: gensek@anadolu.edu.tr
-
@suaybg sizin için mail uygun mudur?
-
@adaygibiaday Hemen gönderiyorum maili
-
@adaygibiaday Uygundur hocam. Kopyalayıp gönderdim şuan.
-
@suaybg ben de gonderim. Hayirlisi olsun inş.
-
Bende gönderdim
-
@clk nasıl da hemen örgütleniyorlar maşallah gardını al Anadolu Üniversitesi canavar gibi genşler var karşında
-
@adaygibiaday işsizlikten bari bi yerlere saralım yapacak bişey yok