2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Duyuruyu ziraat yapacak diye biliyorum ?
-
-
Sevgili ziraatcigim lütfen bu cuma açıkla artik
-
arkadaşlar sizce bu yükselme sınavı sonra oluşan açıkla ziraat servis de ilana çıkar mı ki?
bu arada daha önce ziraatin girdiğim sınavlarından edindiğim tecrübeyle ortalama hep 40 45 gün sonra açıklandı.o yüzden ben bu hafta beklemiyorum.inşallah yanılırım. -
@marjinalfaydali en son 2017 sınav yaptı diye hatırlıyorum bu yıl açacağını sanmıyorum 2019 yaz gibi olur belki bence.cunku ziraat bankası yedeklerden karşılıyo ihtiyacini. Yanı bi kurum acısından her yıl sınav yapmaktansa yedekler arasından çağırmak daha mantikli. Benim bi arkadaş yedekteydi 1 yıl sonra çağırdı ziraat.
-
@şanslıs Açıklanacağına dair bilginiz mi var hocam.Lakin bu sınavlar bana hiç açıklanacak gibi gelmiyor
-
@bennu geçen seneki ziraatin kendisi değil de iştirak ve katılımdı yanlış hatırlamıyorsam.
ziraat kendi bünyesinde 2014 ten beri servis görevlisi alımı yapmıyor.
ara ara açılan az sayıdaki alımlar hep katılıma aitti. -
@marjinalfaydali ya bari anadolu üniv puanları açıklasa da puanımiz iyi değilse umut bağlamasak başka imkanları denesek.mulakat listesini ne zaman istiyosa aciklasin yine demi ama
-
@marjinalfaydali evet evet istiraklerdi. Bi kaç puanla kaçırmıştım bakalim bu sefer nasip olacak mi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ibsallah
-
Güvenlik görevlilerini gişe için sinava tabi tutuyorlar belli bir kontenjan açıp. Ziraat bankası yıllardır servis almadığına göre ihtiyacını demekki böyle karsiliyor ve bundanda memnun gozukuyor.
-
@bennu, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@marjinalfaydali ya bari anadolu üniv puanları açıklasa da puanımiz iyi değilse umut bağlamasak başka imkanları denesek.mulakat listesini ne zaman istiyosa aciklasin yine demi ama
@bennu, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@marjinalfaydali evet evet istiraklerdi. Bi kaç puanla kaçırmıştım bakalim bu sefer nasip olacak mi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ibsallah
hocam puan açıklayıp bıraksa ortalık daha da karışır.en iyisi topyekun açıklaması.
ben geçen senekine alım az diye girmemiştim.bu sene de alım az ama yine de girdim.
ingilizcem yok.gk da kötü geçti.o yüzden çok umudum yok.hayırlısı olsun inşallah. -
@tercihiniyap bunu ben de sürekli duyuyorum.
vakıf zaten sınavsız alıyor bi şekilde,ziraat güvenlikten alıyor,halkbank desen en son mülakatından elendim kaçtı tren.zaten geriye de kamu bankası kalmadı..
2 yıl öncesine kadar ziraat adına hep 2018 hedef gösterildi.geldik 2018 e ama hala bişey yok...
enteresan. -
@marjinalfaydali ben bu sefer sınava çalıştım ama ciddi ciddi bi kpss ayarindaydi sınav.gecen seferki ziraat sınavında genel kültürü bu kadar zorlamamışlardı bu yıl hatirliyosunuzdur bi soru vardi dillere destan ziraat spor klubünün sloganını mi ne soruyolardi .valla ben ziraatte çalışan %80in o sloganı bilemeyecegine eminim
-
Anadolu üni şuan ziraatı mi bekliyor yani sonuçlar hazır ziraat onay verince açıklanacaksa?
-
@bennu benim kpss A çalışmışlığım olduğu için alanı aman aman zor bulmadım.gy de zor değildi fazla. dil bilmediğim için salladım.gk da da çok tuhaf sorular vardı.bazılarını salladım tutmuş: )
ha öğleden önceki bana daha kolay geldi açıkçası.
sizin gk nasıl geçti?
bu sınavda az bi alan bilgisi olup dil bilen yaşadı.
benim max net tahminim 70..puana dökünce ne çıkar bilemem ama olmaz sanırım.giren çoktu sınava.
alım bi 500 olsaydı umudum vardı. -
@şanslıs bence de sonuçlar belli ziraatin onayini bekliyolardir. Çünkü anadolu üniv aof sınavında bile bu kadar bekletmiyor ki milyonlar giriyor aof sınavına.keske bu forumdaki herkes kazansa.beraber eğitime gitsek hayali bile guzel
-
@marjinalfaydali benim de orta seker geçti ben genel kültür için deka akademiden beyza orucerdogus 'ün instagraminda yayınladığı çalışma notlarına çalışmıştım sadece ordan bi 3 soru filan yakaladım birebir.eger sınava çalışan arkadaşlar varsa beyza orucerdogusu tavsiye ederim gerçekten kadına helal olsun tam 12den vuruyor genel kültür sorularını
-
@bennu ben genelde banka sınavlarının kültür kısmına pek bakmıyorum.çok değişik çıkıyor sorular..
yine de aklımda olsun bi daha sınav vs olursa bakarım mutlaka: ) -
75 doğru mülakat için yeterli mi ?
-
@bennu sınav sonuçları açıklandıktan en erken kaç gün sonra başlamıştı mülakatlar bilginiz var mı?