Arkadaşlar şu gelir idaresi ile ilgili konuları gelir idaresi başlığına yazsanız!!!.tamam anlıyorum emek veriyorsunuz saygı da duyuyorum da ben burda ziraat sınavına girmişim onla ilgili haber almaya geliyorum bu başlığa yani gelir idaresi sınavına girmemişim bunları okumak zorunda birakmayin. LÜTFEN
bennu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Valla bu sefer de kil payı kaçırırsam çok uzulcem ya
-
Sanki NASA ya eleman seciliyo.nedir ya bu.2 günde.optik form okunuyo zaten siralayacaksin en yüksek puan alanları bitti gitti ya iyice sinirim bozuldu
-
@hazirlanan kesinlikle katiliyorum arkadaş çok hakli
-
Sabahki sınavdan çıktıktan sonra öğleden sonrakini yapmak bana bi azap gibi geldi ya galiba yaşlanıyorum artik
.1 günde 2 sınavı kaldıramadım.bitse de gitsem modundaydim sabahkini daha özenli yaptim acikcasi
-
@adamslani06 aynen bende bunun sonucuna göre ders çalışmaya baslayacagim
-
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali ya hemen nasi gaza gelip böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Biraz mantığınızı beyin hücrelerinizi kullanın ya!.sınavı yapan anadolu üniversitesiyken ziraat bankası nasıl sınav sorularını birilerine verebilir acabaaaa.ayrica kendi personeline niye soru versin ya zaten onlar personel adam mevcut personelini yerinden oynatmak ister mi.ayrica da madem kendi elemanlarını uzman yapacak olsa niye sınav minav ile uğraşsın koskoca banka sizden mi Korkuyo sınav mırnav yapmadan kendi personeli içinden temin eder.sacma sapan muhabbetler ya off gerçekten bazı insanlar bu sınavı kazanmasin bi zahmet.bu kafayla çünkü pek iş hayatınız devamlı olmaz.
-
Değirmene gelen nöbet bekler
Sınava giren sonuç bekler
Sonuçlar bugün de açıklanmadı
A be ziraatin sen neyi bekler
Evet saçma sapan şiirim ile gergin bekleyişi biraz yumuşatayim dedim vakit geçmiyor -
Sonucun açıklanacağı güzel bir gün olur inşallah bugünden umudum var
-
Ahahah çok iyi ya
Sınavların cevabını göremedim
Ziraat sana ben gelemedim
Anadolu Üniversitesi adamı hasta ediyor
Uzmanlık sana ben erişemedim
bennu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur Çok teşekkür ederim supersiniz
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bisey sormak istiyorum yeterli hukuk dersi almis olmaktan kasıt nedir?buna neye göre karar veriliyor biliyor musunuz?.ben işletme fakültesinde ticaret hukuku,vergi hukuku,borçlar hukuku ve genel hukuk dersleri aldim anayasa hukuku ve idare hukuku almadım mesela bunda belli bir kriter var mi boş yere basvurmayalim
-
@şanslıs vay anasini ya keşke sınavla ilgili istatistikleri de Aciklasalar bu anadolu univ o kadar para aliyor doğru du,gün sınavla ilgili bisey yayinlamiyor. Içimden bir ses yarın açıklanacak diyor
-
@tercihiniyap böyle yapmasak sinirden çıldıracaz
-
Ahahah çok iyi ya
Sınavların cevabını göremedim
Ziraat sana ben gelemedim
Anadolu Üniversitesi adamı hasta ediyor
Uzmanlık sana ben erişemedim -
Bu hafta da aciklanmazsa tam bi skandal olacağını biliyolar mi acaba
-
@ozge92 hastayım bu cevaba
...onlar bizim halimizden ne anlar tabi
-
@şanslıs Valla bende Uluslararası iliskiler okuduğuma çok pişman oldum 2 yıllık saglik okuyanlar filan hiç uğraşmıyor bu kadar sinavla
-
@adamslani06 aynen bende bunun sonucuna göre ders çalışmaya baslayacagim