2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ozge92 Bilgim yatırım için sınav olacağı yönünde ve kesin bilgi tabi planlama değişmez umarım . Ziraat uzmanlık zor görünüyor bence umarım olur o ayrı ama katılım ve ziraat iştiraklerin olacağını düşünüyorum.
-
@oğuzkağan çok teşekkür ederim inşallah olur
-
@oğuzkağan Yatırım bölümü için 4.yedek başladı değil mi?
-
Arkadaşlar katilim istanbul için kaçıncı yedek başladı acaba bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen:)
-
geçen yıl bu zamanlar çoktan ilan verilmiş ilanın olacağına yönelik umudumu tüketmeli miyim bilemedim:(
-
@plausible Her yıl sistematik aynı ay ilan gelmiyor. Biraz daha beklemenizde fayda var.
-
@BluePhantom çok teşekkür ederim.
-
@plausible Rica ederim. Başarılar diliyorum
-
Arkadaşlar yokmu bir duyumu olan sinav olacağına dair? Teşekkürler şimdiden.
-
Bu ilan ne zaman gelir ki temmuzun sonuna geldik ilan yok geçen yıl haziran sonu ilan verildi ağustosun ortasında sinav oldu ben umudumu kestim artik:(
-
@plausible Ben istanbul katılım için 6 yedektim beni gişe için aradılar. uzman ihtiyaçlarının bittiğini söylediler
-
Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar 12'ye doğru Ziraat Yatırım'dan arandım ve pazartesi günü için başlama teklifi aldım. 6. yedeğim duyurulur.
-
Arkadaşlar alım olmayacak mı bitti mi artık uzman yardımcılığı ihtiyaçları?
-
Bugün ilan yayınlanır büyük ihtimal müfettiş yardımcılığı ilanı geliyo arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun
-
@ahmetugur hocam kesin mi ve sayı falan belli mi
-
@kpssasgkdenet söyleyen kişi ziraatte çalışıyo bilgilendirme mailleri gitmiş şubelere detayları öğrenecek vaktim olmadı ama sınav 12 ekimde olacakmış
-
@ahmetugur dili olanlar icin cok iyi firsat
-
İlan yayinlanmis sadece 20 kisi
-
Bu ilanla ilgili detay verir misiniz hic bilgim yok