2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@frederick-taylor yönetim kurulunun imzası kalmış hocam. Cumaya kadar açıklanmazsa haftaya kesin listeler açıklanır
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları kaç günde belli oluyor, 10 kasımda mülakatlar bittiği taktirde sonuçlar ne kadar sonra açıklanır. Bir bilgisi olan var mı?
-
İki haftaya açıklanır hocam mülakattan sonra. Aralık ortası gibi de eğitim başlar
-
@ymerecak teşekkürler hocam ..24 Kasımda askere gidecek bedelliler 14 Aralıkta gelecek. Acaba 14 Aralık'a kadar eğitimler başlamış olur mu? Askerliğin eğitime denk gelmemesi için o kadar uğraşıyorum ki düşünmediğim şey kalmadı.
-
@job_seeker 14 aralığa kadar bence eğitim başlar hocam
-
@Sucuklu_Oralet Hocam, mülakat tarihlerinin 1-10 kasım arasında olacağı söyleniyor. Sizin bu konuda haberiniz var mı? Arkadaşınıza sorabilme imkanınız var mı?
-
@ymerecak o zaman bu celpte çağırmazlar umarım. Teşekkürler hocam cevap için.
-
@job_seeker rica ederim
-
Arkadaşlar mülakata kalan herkese hayırlı olsun ve şimdiden başarılar. Yatırım ve Portföy'den kimler mülakatta? Benim daha önceden FX , VİOP ve bireysel bankacılık deneyimim de bulunmakta. Bilmiyorum avantaj mı dezavantaj mı ama göreceğiz artık hayırlısı.
-
Bence yarın mülakat yerleri açıklanır
-
Mülakat yerleri açıklandığında giren sayısı ve hangi ilin kaç kişi alacağı belli olur değil mi arkadaşlar yoksa sadece kişiye ait mülakat tarihi ve yeri mi belli oluyor
-
Arkadaşlar katılım mülakat için nasıl ve hangi kaynaklara çalışıyorsunuz yardımcı olur musunuz?
-
@walterbishop nette ziraat bankası uzman yardımcılığı mülakat vb. araştırırsan daha önce sorulanları görebilirsin ki zaten bu her banka mülakatında sorulan sorular.
-
Mülakat yerleri ne zaman açıklanacak tahmin yada bilgisi olan yok mu ?
-
@pmprofx kuvvetle muhtemel bu hafta
-
@felix-felicis dostum, ne guydan daha iyi ne de vmy den daha iyi. vmy ile kiyaslanamaz bile. Guydan daha iyi diyenlerde guyu kazanamayip ziraate mecbur kalanlar, ellerinde olsa coktan guyu sececekler.
-
@bianconeri şaka yaptiginizi dusunuyorum
-
@colinclark55 ort 4.600 alıorum bordro atarım
-
Konu dışı olucak ama banka sınavları için ayrı bir konu başlığı göremedim.
Halk bankası geçen sene bu zaman sınav yapmıştı. Vakıfta 12. Ayda açıp 03.04.2017 tarihinde sınav yapmıştı. Yakın zaman da Halk yada Vakıf sınav açar mı mevcut daralmada(resesyon) görüşleriniz nedir?
-
Geçen sene bu sınava giren yok mu o zaman süreç nasıl işledi sizce ne zaman açıklanır hergün beklemek sıkıyor adamı