24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
@aliveli 1- aa bence taraflı değil. Sonuç ortada. Madem ben yargılayamıyorum sen de bir devletin kurumunu böyle nasıl yargılıyorsun?
2- hdpyr oy veren herkes teröristtir. Ceza hukukunda bile suçu teşvik var. Hdpye oy veren de terörü teşvik ediyor. Onlar da terörist. Bu düşünce değil bir geçk bunu da herkes biliyor. Bence sen herkesin ne bilip bilmeme işini bırak.
3- rahatsız başka ülkeye gidebilirsin. Biz bu vatanı seviyoruz. Seni zorla tutmuyoruz.
*rahatsızsan
-
Dostlar ülkedeki sıcak iklimin forumu da olumsuz etkilemesini istemiyorum. Lütfen sakin olun ve her ne ise fikriniz sonuç için hayır dileyin. Nihayetinde aynı gemideyiz, inşallah geminin batmasını değil hepimiz yol almasını diliyoruz. O nedenle başlığı kilitliyorum.
Sonuçlar hepimiz için hayırlı olsun.
-
@attila-the-hun hocam bu ülke kimsenin babasının malı değil. devletin her kurumuna da inanmak zorunda değiliz. tüikin açıkladığı işsizlik oranına da enflasyon oranına da inanmıyorum. neyim ben şimdi vatan haini mi ?
yasal yollardan kurulan bir partiye oy verenlere de terörist diyemezsiniz, partiye oy verme suçu tcknın neresinde yazıyor ? halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçu var ama haberiniz olsun.ha son olarak, şehit ve gazi yakını olarak haklı sitem ettim demiştiniz; ben de bir şehit yakını olarak şehitlere kelle diyenlere sitem etsem göüzünüzde hain mi olacağım ?
bu ülke hepimizin, haddinizi bilin.
-
Şimdi bakıyorum da yeni sistem, yeni bakanlar ve yeni bir anlayış üzerine kurulu bir hükümet modeli. Ama bakanlıklarda kalıcı olarak değişen ne var diye düşünüyorum, pek muazzam bir gelişme göremiyorum. Sadece bizi ilgilendiren sınav sonuçlarının açıklanmasında bile gecikmeler oldu. Ekonomi bir durgunluk süreci içerisinde, enflasyon daha fazla arttı. Yeni sistem olan LGS yetersiz kaldı, YKS'nin getirmiş olduğu muazzam bir yenilik yok. Tarım ve Hayvancılık konusunda nasıl bir devlet teşviki söz konusu henüz göremedik. Gümrüklerde kur artışı sonucu ithal ürün maliyeti arttı, Dış Ticareti Açığı yıl sonunda geçmiş yıllara göre daha fazla artacak gibi. Şimdi insanlar hükümet modelini değiştirmekten ziyade, yapısal sorunlara el atılmalı denmesinin ne denli önemli olduğunu daha net anlarlar.
İstersek Dünya'nın en işlerlik kazanmış, ülke sorunları karşısında en akılcı çözümler sunan hükümet modelini getirelim, yine de bize derman olmaz. Çünkü buna altyapı gerekir, buna birikim gerekir, buna medeniyet gerekir. Buna da ancak hükmedenler taşı üst üste koyarak ulaşırlar. Bugün ülkemizin refahı ve gelişmesi adına büyük hizmetleri olanlar keşke o noktada meseleyi bırakıp, yeni taşlar arasalardı.