GUY --BURSA--
-
Uludağ mezunuyum türkiye’nin görüp görülecek en güzel, yaşanacak en iyi 2. şehirdir kalabalık olmasına rağmen şehir sakindir Ama bir görüklesi vardır ahh ahh özlenilesi
-
@thorstein-veblen zaten kiralara bakayım dedim görükle hariç heryer uçmuşKoskoca bursa illaki güzeldir diye düşünerek yazıyorum açıkçası
-
@guyan-gelmiş görükle öğrenci yeridir düşün 40 bine yakın öğrenci kalıyor orada kiralarda rekabet çok ama suriyeliler orayıda rant haline getirtti. Yine de merkeze göre ucuzdur kiralar bu da uzak olmasından kaynaklı ama aradığın herşeyi bulabilirsin.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur dostlar kiraymış ulaşımmış halledilir
-
@thorstein-veblen görüklede ikamet edip Osmangazi merkezde çalışmak çok mu çılgınlık olur hocam mesafe açısından
-
@guyan-gelmiş bende hiç gitmedim ama kime sorduysam kötü diyen çıkmadı herhalde hakediyo geçen yılki puanını
-
@gonzaloluca valla hocam ortalama 1 saat sürer görükleden metroya aktarma metroyla da ortalama 40 dakika falan. Yine kampüs içi otobüsler var şundan emin olun ülkenin en iyi ulaşım ağı bu şehirde her türlü alternatif var
-
Sizlerin puanları kaç arkadaşlar
-
Bursa yazacaklar genelde sitenin eski sakinlerinden ufaktan tırsmadım değil
-
Ben de geçen yıl Bursa'dan elenen biri olarak büyük ihtimalle yine Bursa seçecek gibiyim
-
Herkes puanları yazsın da fikri sahibi olalım arkadaşlar. Ben en başta yazmıştım başlığın ilk iletilerinde
-
Dostlar geçen sene bursa kurum sınavını kaç puanla kapattı bilgisi olan var mı ?
-
@thorstein-veblen 82 doğru ile kapattı
-
@elinor-ostrom ondan öncek seneler de yine bu seyirdemiydi hocam ?
-
@thorstein-veblen Daha öncesini bilmiyorum
-
@elinor-ostrom tamamdır eyvallah hocam.
-
Guy de Maupassant da zamanında Bursayı yazmış esprisini yapmadan geçemeyeceğim
-
77.5 puanla bursa ve istanbul arasın da kararsız kaldım
-
@b-ays gonlumden gecen istanbulu yazdim bi bursa adayi eksildi
-
Bir adet Bursa da benden gelsin ozaman