GUY İSTANBUL
-
Buyrun arkadaslar, geçen yıl mülakatta elendik tekrardan İstanbul diyorum 79puanla.
-
79.2 ile kismet olur insallah..
-
Istanbul maçları görür arkadaslar tahminlerinizi de belirtin herkes garantici bakip yüklenir mi istanbula ne diyosunuz
-
@olursaolur kaclari*
-
@olursaolur geçen sene 1500.kişinin sıralaması kaçtı
-
Kaç olur acaba İstabul?
-
7005 sıralamayla İstanbul yazmayı düşünüyorum arkadaşlar sizce gelme ihtimali ne?
-
80.3 puan 4549 sıra hayırlısı olsun. Herkes İstanbul yazıyor gibi geliyor nedense
-
Arkadaşlar herkes mi yüksek puanlarla İstanbul düşünüyor bir türlü anlamadım. Bende 76.81 ile İstanbul ve Balıkesir arasında kaldım. Geçen sene 1500 . Kişinin sıralaması ya da puanı ne biliyor musunuz ?
-
İki il arasındayım denilecek illerin hep başında olduğundan puanlar konusunda belirsiz bir orta düzey tuzağına yakalanıyor
-
@grundig kalbinizden geceni yazin zira hicbir hesap kitap tutmuyor
-
Göz korkutarak yönlendirme var diyelim bence
-
@gaziibfli hocam sen nereyi düşünüyosun?
-
@olursaolur 10 bindeyim ben pek seçim şansım yok
-
+1 İstanbul
-
@gaziibfli bu iş öyle kumar isi ki 17 bin giriyor bazen 5000. Açıkta kaliyor resmen Allaha kaliyor insanın isi
-
@gaziibfli bende aynı durumdayım. İstanbul yazayım diyordum. Hep yüksek puanlılar burada
-
@gaziibfli bende aynı durumdayım. İstanbul yazayım diyordum. Hep yüksek puanlılar burada
-
@olursaolur aynen öyle ve burada şansı aslında daha yüksek olup başkasının yönlendirmesiyle hareket edecek olanlara ciddi anlamda üzülüyorum.Keşke izin verilmese çünkü yılların emeği, umudu var. Tamamen kısmet işi.Olmazsa da ben içimden geleni,istediğim şehri yaptım da olmadı demekle milletin lafına baktım olmadı demek arasında çok fark var.
-
@okahraman07 nasip diyeceğiz