GUY 2018 URFA
-
@ltfye Benim demek istediğim şudur. Şimdi siz 85 puanla Urfa gelir mi diye buraya yazarsanız sizden puanı düşük olan kişileri tedirginliğe sokmuş olursunuz. İyiniyetinizden muhakkak şüphemiz yok ama bu tarz şeylerin yazılmaması daha doğru diye düşünüyorum ben teşekkür ederim.
-
@ltfye süreci ilk kez yaşıyorsanız normal puanı 75 olan kişi 85 diyor amaç ne tabii ki o ilin yüksek kapatması. Korkmayın yani.
-
@tony-montana @burcuburcu ben tedirgin olmalari için yazmadm ztn genel guy sayfasında 85 yazısına çok tepki gosterilio orda korkumdan yazamadm bile yanls anlaşılmamak için ama bana yazanlar çok yüksek olunca acaba mi dedim neyse birbirmzi anlams oldk tskr edrm kolay gelsn
-
@ltfye Allah yardımcınız olsun
-
@ltfye kolay gelsin iyi çalışmalar
-
Muhabbetlere bak ya Abi 80in üstünde kapatıcak il bile zor çıkar ne gelmemesi
-
Kaldıki urfaaaaaaaaaaa zaten düşük kapatmaya aday yerlerden birisi @ltfye rahat ol hocam
-
Dostlar rahat olun. Guy da son dönem bir kaç il 81,5 'ları gördü. Onun dışında çoğu 80-77 arasında kaldı. Elbette hangi ilin kaç ile kapayacaginin garantisi yok ama müsterih olmakta fayda var. Niyet iyi ise Allah sizin yerinize o hesapları kesinlikle yapmıştır. Yazın ilinizi bakın çalışmanıza, en olmadı kpss rahatlığı sizin olur.
-
Acaip şeyler okuyorum bakalım daha neler okuyacam merakla bekliyorum:)
-
Beyinler yanmış çok çalışmaktan hep bunlar:))
-
ben de büyük ihtimal -son anda eskişehir’e dönmezsem- 79’la urfa yazıyorum.
-
Bende urfa yazacam şu an işbankasında çalışıyorum urfada
-
Bende Urfa’yı yazacam, geçen mülakatta elendim bu sefer inşallah olur. memleketim diye yazacam yoksa diğer illerde güzel.
-
@arguni0263 puanınız kaç hocam hayırlısı olsun
-
@manu1905puanım 79 küsür sizin hocam
-
83.1 ile eş durumu nedeniyle çok yüksek bi ihtimalle Urfa yazacağım.
-
@duryy hayırlısı hocam varsa nasibinizde olur inşallah
-
Kimler yazdı
-
Ben yazdım var mı 83 ile var mı başka yazan arkadaşlar puanları ifşa edebiliriz tercihler bitti
-
84 küsürle yazdım ( memleket)