2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@görünmez-el şu an için uygun site fiyat anlamında akfon gibi görünüyor
-
@freeboy Kupon bulursanız n11 den alabilirsiniz .Kanunname 95 geldi
-
@mia_1071 vae
-
@hoffafd Başarılı bir kitap herkesin yazabileceği bir eser olsa sanırım kaynak sıkıntısı çekmeyiz. Basım maliyeti 10 lira belki evet ama 3000 adet basım şartıyla. toplam, 30bin lira vererek basılıyor.
Maliyeti dışında asıl gizli maliyet kısmı var ki şöyle izah edeyim. Tecrübesiz adam yazamıyor. tecrübe, tecrübe, tecrübe. Sanırım maliyeti aşan kısmı burası.
Gelelim satış fiyatına muhasebeci, kargo, yayıncı, kdv, matbaa, gelir vergisi...yıl sonunda ki kitap tutulurda hepsi satılırsa ki çok zor! yazarına bir-iki Kaymakam maaşı kadar para kalır.
Kitap çıkarmak akıllı işi değil, pahalı diyen yazarına küfür eden, fotokopicisi toplu basar.. Bu serzenişler Hiç bitmez bu ülkede. Yaz o zaman arkadaşım yazabiliyorsan. yaz da bedava dağıt pdf olarak. böyle bir hizmetin olsun memlekete oturduğun yerden atmak tutmak kolay... -
@aslan-reyiz hocam yargının kaymakamlık denemesi çıkmış nasıl
-
Metin kayanın idare hukuku kitabını kullanmış olan var mı? Nasıldır acaba önerir misiniz?
-
@david20 cb kararı ile atanıyor
-
@myöe, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam Metin Kaya hocanın İdare hukuku konu anlatımı iyi midir yoksa nohutçu idare mi... Tavsiyenize ihtiyacım var... teşekkürler...
Nohutçuyu tavsiye ederim.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam yargının kaymakamlık denemesi çıkmış nasıl
Bilgim yok hocam.
-
İnsan Hakları için güncel ve kapsamlı olarak hangi kitabı önerirsiniz?
-
Dostlar kaymakamlık kampı elime ulaştı. Anayasa, idare ve mahalli idareler, demokratikleşme ve insan hakları, iktisat olarak 4 kitap şeklinde. Yapılan tüm değişiklikler eklenmiş, rengarenk olmuş maşallah kitap. Bölüm sonlarında çıkmış sorular , kısa özetler, tablolar var. İktisat kitabı özet şeklinde hazırlanmış ama Türkiye ekonomisi kısmı detaylı ve güncel bilgiler var. Fiyatının da 140 lira olması ayrı güzellik tabi.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar kaymakamlık ile ilgili kitap çıktı mi alan var mı lütfen yardım edebilir misiniz artık sipariş vermek istiyorum. @Aslan-Reyiz ve @Antimülakat hocam yardım edin size zahmet hangi kitabı alalım.
-Nohutçu kanunname(any idare iyuk) çıktı
-Nohutçu Kaymakamlık kampı çıktı(konu)
-Nohutçu tek anayasa çıktı idare haftaya çıkıyor
-Nohutçu kas soru bankası çıkacak az kaldı
-Themis anayasa baskıya girdi idare çıkmayacak
-Themis (justice) kaymakamlık soru çıkacak matbaaya gönderilmiş
-Kutluay insan hakları konu çıktı
-Kutluay kaymakamlık denemesi çıkacak
-Safa sazak hoca insan hakları konu kitabı çıktı
-Sosyal aygün hocanın idari teşkilat mahalli idareler konu kitabı çıktı
-Metin kaya hocanın anayasa huk idare huk konu kitabı çıktı
-Yüksel bilgili hocanın kaymakamlık özgün ve çıkmış iktisat soru bankası çıktı
-Yüksel hocanın tc ekonomi soru bankası çıktıKutluay hocanın insan hakları özgün soru bankası da çıkmış 500 soruya yakın:)
-
Metin kayanın kitabının fiyatı gayet uygun gördüğüm kadarıyla.Kullanan var mıdır.Yorumlarını görüşlerini yazarsa memnun oluruz.
-
Merhaba arkadaslar. A Kadro,nun kaymakamlik setini almayi düşmüyorum. Alip inceleyen varsa düşüncelerini yazabilir mi ?
-
@harun-resid 140 demek geçmiş olsun
-
Metin Kaya’yı ben de düşünüyorum.Nohutçudan oldukça uzağım.Kullanan olduysa tavsiyelere açığım
-
Ahmet hocanın kanunnamesindeki idare hukuku kitabı içinde idari teşkilat ve mahalli idareler var mı arkadaşlar ?
-
Ahmet nohutçu düşmanlığının bir manası olmadığını Metin kayanın kitabını aldığımda iyice anladım. tavsiye etmiyorum,iyice gömmeyeyim hocayı da kitabı da ancak üzerine büyük ihtimal nohutçunun idare hukuku kitabını da almak zorunda hissedeceksiniz, yetersiz gelecektir.
-
@aday-adayı Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.O zmn demekki o kitabı almayıp eldekiyle yetineceğim gönül isterdiki Ahmet hocanın kitabını alalım ama 140 lira da az para değil.Neyse hayırlı akşamlar dilerim.
-
YSK ile kesişimi ne alemde çok bakamadım YSK kapsamına.