2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sucuklu_oralet Yatırım tavsiyesi olmadığını belirtmen iyi oldu kardeşim, nereliymis bir bakalım ama bende meclis içinden birisi olacağını zannetmiyorum .
-
Arkadaşlar ben hakimliğe hazırlanıyorum ama ilandan sonra kaymakamlıgıda gırmeye karar verdim.Elimde daha önce almış olduğum 2016 Kasım basımı Ahmet nohutcu kaymakamlık kampı var .Bunda anayasa ıdare çöp oldu o kesin onun dısındakı insan hakları ,iktisat ve Türkiyenin sosyo ekonomik yapısı calısılabilir mi??Anayasa ve İdare için herşey yenilenecek sizler nasıl çalıaşacaksınız her geçen gün vakit kaybı demek zamanı hangı kaynaklarla nasıl değerlendiriyorsunuz_?Ben 2 yıldır hiçbir sınava gırmedıgım ıcın kaynak konusunda paslanmış ve geri kalmıs durumdayım.Hakimlik için Borçlar ve ceza bitirdim şimdi yanında kaymakamlık için de ilerletmeyi düşünüyorum.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yeni Anayasa soruları
-
@aslan-reyiz hocam sen bunları nereden buluyorsun Allah razı olsun senden
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yeni Anayasa soruları
hocam çok sağ ol paylaştıklarınla kitap basardı başkası olsa
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun .
-
@aslan-reyiz bu adam bir harika dostum
-
@Aslan-Reyiz sagol hocam. Allah razi olsun
-
Arkadaşlar yeni baskılarda Anayasa ve Idarede Ahmet Nohutçunun Kanunnamesi mi Yoksa Themisin İdare ve Anayasasını mı almalıyım?
-
-
@onuraltan güncel olan çıkti mi hocam
-
@onuraltan anayasa idare idari yargı üçlüsü nohutcu nun kaynakları daha guzel
-
Herhangi bir dersten güncel kitap var mı arkadaşlar?
-
Bende de bi dünya dosya var böyle üşendiğim için paylaşamıyorum parça pincik paylaşsam arasında kaybolursunuz .
-
@aslan-reyiz 31. ve 57.sorular yanlış kardeşim
-
@istihbarat_mia cevaplar mı yanlış - şıklar mı
-
57.sorunun cevabı yok şıklarda 31.sorunun şıkları yanlış
-
31.soru doğru afedersiniz 57 yanlış tek
-
Aynen 31 de sıkıntı yok 57. 20 vekil şartı artık yok.
-
44 de yanlış sorunun cevabı şıklardan hiçbiri değil.