2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Şu gereksiz muhabbetleri bırakın,bir arkadaş önermişti kimse dikkate almadı kacla kapatır sıralaması yapalim,bakalım kim yaklasacak.Ben 71.75 net diyorum.70 in üstünde 400 kişi yok konulu haberi okudum ama aklım almadı.O yüzden tahminim bu yönde.
-
@ankaragüclü sana cevap vermicem insallah sen en iyisi olursun.ben kötü bisey demedim.bundan once bu sinava calisanlar girenler neyin nerden geldigini biliyodu ama ilk kez girenler neyin nerden geldigini bilmedigi icin olur olmaz her seye bakti demek istedim bedduanla yaşa dahi demiyorum.bunda kizcak ne var.ha senin dilindende konuşurum ama malesef üzgünum konusamicam.önce bi nedemek istedim anla
-
@yorgan1071 71-72 civarı kapatır diyorum. Ancak tahminlerim genelde tutmaz.:)
-
68-70.5 ölür diyorum
-
OLUR diyorum kusura bakmayın
-
Arkadaslar simdi iptal edilecek soru olursa nasil hesaplama yapilacak? Burada tartismali ya da itiraz edildigi one surulen 4 soru var, 4 u de iptal olsa 96 soru uzerinden mi degerlendiriliyor? 4 u de iptal oldu varsayarsam ben 72.25ten 68.25 e dusuyorum
-
@ankaragüclü tecrübe tecrubesizligide bu forumda yapilan yorumlardan cikardim cünkü bu sinavi bilenler ösym nin ters köşe yaptigini konustular hic beklemedigimiz yerden geldi dediler o yuzden.ama ilk kez girenler herseye baktilar olur olmaz.arkadaslar kötü bisey dediysem lutfen uyarin.bu yanliş bir tezmi.
-
@y-oguz90 sorunun 1 puanı diğer sorulara dağıtılacak... 4 soru iptal ise her sorunun puanın 1.042 gibi gibi bir şey olur... net sayın bu sayı ile çarpılır... (eğer 4 soru iptal edilirse)
-
@krky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ankaragüclü tecrübe tecrubesizligide bu forumda yapilan yorumlardan cikardim cünkü bu sinavi bilenler ösym nin ters köşe yaptigini konustular hic beklemedigimiz yerden geldi dediler o yuzden.ama ilk kez girenler herseye baktilar olur olmaz.arkadaslar kötü bisey dediysem lutfen uyarin.bu yanliş bir tezmi.
hocam sizin iyi niyetinize sağlık boşverin tezi. kötü bir şey dediğin de yok kendi görüşünü yazdın herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorunda, katılırsın ya da katılmazsın o ayrı bir olay. ben şahsen size katılmıyorum sebebini de açıkladım 3 ayda 65 net yapmak gerçekten genele yorum yapmaya uygun değil daha öncesinde yaşadığım için söyledim bunu da. lakin kesinlikle saygı duyuyorum uzaktan bakınca da gayet rasyonel duruyor görüşünüz. Allah bahtınızı açık etsin.
-
@refik-soydam o zaman puanim 71 kusurata dusuyor hocam sapma yoksa yanlis yapanlara da +0.25 +0.25 geliyor cok zarardayim bu isten umarim iptal etmez osym imalat sorusu haric zaten iptal edilecegini zannetmiyorum imalat sorusunu da kendim arastirmadim bekleyecez bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi
-
Fazla soru iptali olursa benim de halim yaman Nitekim tartışılan tüm soruları ösym'nin açıkladığı cevap anahtarına göre doğru yaptım. Ama bana mutlaka en az 1 iptal var gibi geliyor.
-
@murky ben sadece bi yorum yaptim.özur dilerim yani eger dalga gececek olsam 80 net yaptim ben şuyum buyum derdim.son iki gün kendimce kafa yaptigimi düşünürdüm ona buna küfreder cikardim ama ney neyse onu soyledim.ve bi yorum yaptim.bukadar boyle edep dışı konusmasina gerek yok sende diger arkadaslarda bana o öyle degil böyle dediniz bu aklınca naptigini sandi
-
@krky hocam kendisi banlanılan ve dikkat çekmek amaçlı çok fazla hesap alıp kendince işsizliği en üst noktada yaşayan bir arkadaş. hesap da sahte zaten amacı da ortalığı karıştırmak kişisel algılamamalı.
-
@murky sıkıntı yok saol kardesim.
-
sağ olsun ösym hiç bir kaymakamlık sınavını iptal sorusuz edemiyor:)... yine iptal çıkar kesin...
-
O değil de sınava bile girdiğimi unutan bana bile ya sahi ben kaç net yapmıştım dedirttiniz 66 netim vardı yanılmıyorsam düşse bile bu kadar düşmeyecegi icin üzülmeyecem ama umarım dediğiniz gibi netler düşer de burda 70'i kıl payı kaçıran arkadaşlar hayal kırıklığına uğramaz harbi umut kapısı açıldı çünkü. Bu arada 28 bin küsür kişinin içinden 70 net yapan 400 kişi yoksa baya ilginç olacakla beraber aklima bilader ya biz yeterince çalışmıyoruz ya sorular gerçekten çok zordu ( ben ilk defa girdigim ve kpss den sonra ustun körü çok az çalıştığım için kalitesini ölçmeye muktedir degilim) ha yine de fikrimi paylaşacak olursam bana kolay geldi çalışılinca yapılabilir izlenimi uyandırdı o yüzden halen bile en azından 1000 kişi yapar aga 70'i geçer diyorum kendi kendime. Velhasıl umarım hakkımızda hayırlısı olsun. hak eden, emek veren herkes emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alır.
-
Şu imalat dışında iptal edilebilecek soru var mıydı ki ? Nedir bu 4 soru? Hangi sorulardır? Eğer öyle bir şey olursa dengeler cidden değişir.
-
@arpad işsizlik sorusu da tartışılıyordu.
-
Tartışmalı sorularda 1950 1983 sorusu var mıydı?
-
Net ile doğru arasındaki ciddi farkı atlıyoruz bence...Mesela dogru olarak dusunursek bu sinavda 70 uzeri dogru yapan 400 kisi nasil olmaz abi? Diyebiliriz..Ancak bir kisinin tum sorulari isaretleyerek 75 dogrusu olsa (Bu sınav icin bence gayet iyi bir rakam) kalan 25 yanlis zaten 68.75 nete dusuruyor o kisiyi..Ve buna bu sinav icin 75 dogru yapmanin zorlugunu ekleyip bos birakilan sorularida katarsak bence gayet makul geliyor 70 netin ustunde 400 kisi olmamasi...