2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Sınava girmeden önce son kez anayasa il idare kanunu il özel idaresi kanunu belediye ve büyükşehir belediye kanunlarını mutlaka okuyun
-
@rootofallevil bence buna 5018 kamu mali yönetim kanunuda ekleyin tahminimce bu kanundan en az 2 soru çıkar
-
arkadaslar ankara ulusta otel ayarladım. sınava girecegim yer yenimahallede arasında baya mesafe var mı ?
-
@idealistbiri ya bizim bi arkadaş açıkta kalmış mecbur günlük kiralık ayarladık 150 sanırım
-
@morand 15 dakikalık bir mesafe var kardeşim. Ulusta ayarladığın otel uygun ve tavvsiye edilir nitelikteyse diğer arkadaşlara da tavsiye edersen iyi olur
-
Kalkandereden ciktik yola
Geliyoruz angaraya... -
arkadaşlar deneme alicam sizce 4t, hür yayınları ve yargı arasından hangisini alayim, bir fikriniz var mi acaba?
-
@rcknrl, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaşlar deneme alicam sizce 4t, hür yayınları ve yargı arasından hangisini alayim, bir fikriniz var mi acaba?
4T alma, denemeden başka her şeye benziyor. Ağır sorular var sınav öncesi sinirini bozmasın.
-
@bertuğ teşekkür ederim
-
@bertuğ çok realist yorum :))
-
@hll ben de keçiören de aradım bulamadım altındağda genelde yakın oteller var elif otel diye bir yer buldum yorumlar iyiydi okuluma 15 dk mesafede oraya bi bakın isterseniz
-
istanbuldan yarın sabah saatlerinde ankaraya gidecek kimse varmı burada?
-
arkdaşlar istanbuldan yarın araçla yarın sabah çıkmayı düşünen varsa yer varsa yakıta ortak olup katılmak isterim, yada sabahçıkmayı düşünüpte aracı olmayanlar varsa ben araçla gelebilirim normalde vakit kaybı olmasın son tekrar yapayım diye araçla gitmeyi düşümmüyorum ama sınav için gelecek arkadaşlar olursa yolda sohbet sınav üstünden döner bu nedenle araçla gelebilirim. araç çok rahat ve konforludur:) bla blada ilan verdim az önce sınav için gelenler önceliklidir. aracında yer olan yada aracı olmayıp istanbuldan yarın sabah benimle yola cıkmak isteyenler irtibata gecebilir.
-
teşkilat soruları için 1 nolu cb kararnamesine hızlıca bakmakta yarar var özellikle cumhurbaşkanlığı teşkilatı, idari ve mali işler başkanlığı başta olmak üzere cb politika kurulları cb ofisleri vs... 14 soru gelecek bu bölümden min 4 ya da 5 soru 1 nolu kararnameden çıkar
-
@idealistbiri Rize den mi geliyosun hemşo bende bugün kutsal l topraklara ikamet ettim
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri Rize den mi geliyosun hemşo bende bugün kutsal l topraklara ikamet ettim
Hocam şuan ders çalışıyorum otobüs de hemen önde bir bayan da çalışıyor galiba kaymakamlık o siz misiniz
-
@idealistbiri nezman şuan mı şuansa değilim bu sabah geldim
-
@kuzeyinkızı demekki bi başka kuzeyin kızı :)))
-
@idealistbiri ahahaha sen hangi okuldasın
-
Keçiören Yıldırım beyazıt batı kampüsünde olan varsa tanışabiliriz... başarılar herkese