2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ceterisparibusss Aynen öyle 2014 sınavında klavuzda standart sapmadan bahsedilmiyor ancsk uygulanmış.
-
@ceterisparibusss var kardeş sapma merak etmeyin 90 neti olan 100 alacak öyle öyle inecek ilk 400 bakalım kaç neti olana kadar gidecek mantık bu
-
@gncfb boyle olursa iyi ama 70 net alti liste disi cok kotu umarim boyle olur 100 tam puandan siralanir
-
Öyle olsa boşlarımı atardım 8 tane boşum var 4 tanesi atsam tutarmış cok pişmanım 4 de yanlış oluyormuş 1 doğrultuda götürecekmiş kalacaktı 3 net allah bereket versinama yapmadım riske atamadım çalıştım çünkü emeğimin ziyan olmasını istemedim ama oldu galiba hayırlısı
-
@larendeli Hocam standart sapma olmadığı taktirde bunun imkanı yok çünkü herkesin netleri en fazla 0,25 aralıkla gidiyor buda en fazlla 400 farklı puanı mümkün kılıyor böyle bir durumda 0 net yapan 400. olur.
-
@ugur1144 anladim hocam
-
ilk defa giren bir hukukçu için 60 net iyi midir bu sınav için? bundan sonraki bu sınavdan daha mı zor olur? bir de iktisatı nasıl öğreneceğim tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
-
@ugur1144 aynen öyle
-
Standart sapma olmasının kimlere faydası olur anlayan biri açıklayabilir mi? benim mantığım herkese biraz fazla puan geliyor işteden öteye gitmiyo kime yarar standart sapma?
-
Testteki doğru cevap sayısı adayın bu testten aldığı ham puanını oluşturacaktır. Testteki her sorunun puan değeri aynı olmak üzere, yüz (100) tam puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek puan alan adaylardan, ilan edilen kadronun (60), 4 katı olan 240 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 240. adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata çağrılacaklard
-
2014 klavuzunda bu şekilde yazıyor ancak sapmanın uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum
-
@fenecus bizim ilan ile aynı değil mi
-
@popescu dostum 68 net yapmış birisi normalde 400. Oldu diyelim sapma olmazsa puanı 68 olur ve mülakata kalamaz çünkü 70 barajını gecemedi
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Standart sapma olmasının kimlere faydası olur anlayan biri açıklayabilir mi? benim mantığım herkese biraz fazla puan geliyor işteden öteye gitmiyo kime yarar standart sapma?
hocam standart sapma olmazsa 70 puan alamayan kimsenin puanı hesaplanmayacak. Bu da 70 net demek. Mesela benim 69.5 netim var gibi duruyor. Barajı geçemediğim için puanım hesaplanmayacak bu durumda. Sıralamam 370 bile olsa mülakata giremiyorum yani.
-
DOSTLAR RAHAT OLUN 2014 KAYMAKMLIK SAYISAL BİLGİLERE GİRİN ORADA STANDART SAPMANIN HESAPLANDIĞINI GOREBİLİRSİNIZ. O SINAVDA DA İLANDA HESAPLAMA USULÜNDEN BAHSEDILMEMIŞ. YUKARIDA BELİRTTİĞİM GİBİ ANCAK SAYISAL BİLGILERE BAKTIĞINIZDA STANDART SAPMANIN HESAPLANDIĞINI GÖRÜYORUZ. DOLAYISIYLA BİZİM SINAVDA DA HESAPLANACAK. KESINLİKLE
-
@fenecus inşallah hocam.
-
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz 70 ustunun mulakata kalmasindan daha dogal ne var,kaymakam olacaksan en basta belli duzeyde bilginin olmasi lazim(senelerimi verdim hayalim,bosuna girenlerde yapti falan diye dusunmeyin sen on kere bos bos girersin baskasi bi kere adam gibi calisir girer ayni sonucu alir)ki buyuk ihtimal bende kalamayabilirim mulakata,en basta kesip atacaklar 70 in altinda olani en azindan bilen adam kalir mulalakatada daha hakli bi yaris olur,yetmis ustude yukaridan asagi siralamaya gore dizilip 400 kisi mulakata kalir, 400. kisiye gelse gelse 10-15 kisi gelir ayni puanla onlarida cagirirlar mulakat olur,gecen sene siralamaya baktim genelde sinavdan yuksek puan alanlar mulakatdada uc asagi bes yukari ayni puani almis ilk yuze girenler arasindan secilmis gibi duruyor cogu,öykede olmasi lazim zaten birinci dururken 400.uncu kisinin girmesi dogru degil,bazi insanlar ne bekliyo anlamiyorum 50 nete sizi cagirsinlar,mulakatta 100 verip bodrum kaymakamimi yapsinlar nedir yani,buyuk ihtimalde bende kalamam mulakata ama en azindan hata bende diyebiliyorum,foruma her girdigimde yeni bi heyacan yaratmayin Allah aşkına ya
-
@dnd 400. olanı niye heycanlandırıyosun ozaman çağırarak?
-
@fenecus [url=http://hizliresim.com/3z5Wm5][img]http://i.hizliresim.com/3z5Wm5.jpg[/img][/url] Aynen öyle
-
@rhadamanthus goruntuleyemedim hocam neyle ilgiliydi