2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ayraan evet ben de KPSS'cilere sınava girerken şans vermiyordum ama gk gy onlar için müsaitti, iktisat onlar için müsaitti, onlara fark atmayı düşündüğümüz anayasa - idare de bize müsait olmayınca öylesinecilerin bir anda potaya girdiklerini düşünüyorum maalesef.
-
Bu soruyu iptal ettiririz biz , çünkü ortada veriler var ve çok açık.
-
@popescu bende gecen sene 440 lardaydım ama bu sene çok çalıştım ilk yüzü hedefledim bizlerde sorun yok arkadaşlar bu sınav çalışmayanla çalışanı mevzuata hakim olanla olmayanı ayırt etmeye yönelik bir sınav değildi inşallah mülakatı hakedenler gercekten çok emek verenler kazanır zira daha bu mesleğe girebilmek için emek harcamayanlar ne devlet için ne millet için emek harcarlar
-
@cevatcobanli444 hocam yarın son gün itiraz için hatırlatayım
-
@popescu işim olsun yeter mantığı ile girip mesleğe girdikten sonra en güzel ilcelere gitmek için can atacak ardından bu mesleği kötüleyip merkezi bir mesleğe geçiş yapmaya çalışacak kiişler için diyorum ki allah hakkıyla bu meslek için gece gunduz çalışıp gönülden yapacak olanlarin yolunu açsin herkes için en hayırlısıni nasip etsin inşallah.
-
@popescu aynen hocam koskoca aym den gelen soruya bak yapıyorsun eminsin doğrundan ancak sevinemiyorsun doğru yaptığına biliyorsun ki 28000 kisi de yapmış buyur burdan yak
-
Liyakatli bir sınav değildi onlarca kanun oku çalış gözlerin patlasın ama hiç çalışmadım yea kpss bilgimle girdim kolaydı diyen insanlarla uğraş
-
@kafdağınınarkası toprağım ben de akdeniz bölgesindenim ilk 30daydım olmadı bakalım bu sınav önce ön barajı sonra diğer barajı geçebilecek miyiz? Ayrıca yörüğüm kardeş
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kafdağınınarkası toprağım ben de akdeniz bölgesindenim ilk 30daydım olmadı bakalım bu sınav önce ön barajı sonra diğer barajı geçebilecek miyiz? Ayrıca yörüğüm kardeş
Kaç netiniz var.
-
@sinav1453 hocam 8 tane hatırlayamadığım var onları yanlış kabul ediyorum 68 tane netim var
-
1-idari işlem-idari karar 2-idari işlemin unsurları 3-idarenin mali sorumluluğu 4-idarenin sözleşmeleri (KİK-DİK ve kamu hukuku sözleşmeleri, imtiyaz vs) 5-imar kanunu 6-özelleştirme kanunu 7-kamu malları... bunlar idare hukukundan soru gelmeyen yerler, günlük en az 10 saatini ders çalışma ve tekrar yapmaya ayıran bizim gibi adaylara yapılabilecek en büyük kötülük buydu bence, Anayasa hukukuna gelince, ya arkadaş iki üç tane belirleyici soru sor ki bilenle bilmeyeni ayır, ben günlük 10 saat ders çalışıp en az 4 defa anayasa hukuku tekrarı yapıp, benim çalıştığımın yarsısı kadar bile çalışmayan adamla aynı neti yapacağım öyle mi? adalet mi şimdi bu? sorsana siyasi yasakları inceleme kurulunu, sorsana soru önergesi kaç kelimeyi geçtiği zaman önerge sahibi önergesinin özetini de koymak zorundadır diye, sorsana anayasa mahkemesinin yüce divan yargılaması en fazla ne kadar sürmektedir diye, sorsana insan hakları yüksek komiserinin duruşmalara 3. kişi olarak katılmasını sağlayan protokol hangisidir diye, sorsana belli istekliler arasında ihale usulünde idare en az kaç firmaya davet göndermek zorundadır, en az kaç firma teklif vermezse ihale iptal edilir diye. sor ki görelim kim çalışıyor kim çalışmıyor. ama sen tutup da fiiii tarihinden kalma bi adamın saçma sapan bi kitabını sorarsan, saçma sapan istatistiki bilgilier sorarsan, yok iller bankası yok kadınlara ilişkin konferans sorarsan bilenle bilmeyeni, emek verenle vermeyeni ayırmamış olursun.
-
@ayraan hayaller Van Persie gerçekler tam tersi
-
@aslasorma net durumunuz nedir hocam?
-
@new_user yav soruları okudukça cevapladım içim cız etti, şu sorduğunuz soruların 1 tanesini yapamaz iyi çalışmayan adam yazık oldu emeklerimize.
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453 hocam 8 tane hatırlayamadığım var onları yanlış kabul ediyorum 68 tane netim var
Fikriniz nedir, düşer mi 68 netlere
-
@sinav1453 kardeşim benim şahsi düşünce 40 soruyken 28 nete çok kez sınav kazanalar oldu bunu 2.5 ile çarparsak 70 net yapar ancak o sınavlarda yanlış doğruyu götürmüyordu dolayısıyla 67-68lerin şansı olabileceğine belki de daha da aşağı düşebileceğini düşünüyorum. Ayrıca 28 doğrunun yettiği sınavların bu sınava kıyasla çok daha yumuşak olduğunu düşursek 65 ve üzerine ben şans veriyorum. Tabi en doğrusunu Allah bilir selametle
-
@popescu ösym o muhterem profösörlerin yerine beni alsın bak nasıl adam gibi soru hazırlıyorum, bilenlerle bilmeyenler nasıl ayırdediliyormuş öğrensinler. muhakeme gücünü ölçeceğiz diye saçma sapan sorular uyduruyorlar.
-
@popescu 74,5 hocam bir soruyu da hic hatirlamiyorum o yanlis olursa 73,25
-
@popescu al benden de o kadar. Kolay soru gelecek yerlerden gelen sorular, yok bölge sınıfı, yok dokap, yok iller bankası yok kadın kongresi yok tocqville. Zor soru gelcek yerlerden gelen sorular, toplantı yeter sayısı, üye sayısı, %120, siyasi polis, yurtdışı türkler. Hadi tarihe türkçeye lafım yok. Olması gerektiği gibiydi. Ama şu sınavda köy kanunu, kik,dik, yetki gaspı, vs sorulmayacaksa hangi sınavda sorulacak. Öss de mi sorulcak. Kpss ye çalışan salladıkları da tuttuysa kolaydı der tabi. Tüm bunlara rağmen pisipisine kaçırdım ya ona yanıyorum ben. Sınav resmen şansı ölçtü. Bilgiyi değil.
-
@aslasorma inşallah olur hocam.