2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@gss15 aynen öyle kardeşim. Bu ilkesel sorunlar çoğaltılabilir.
-
@mgg HOCAM ÇEVREMDE HUKUK NOSYONUNA SAHİP OLAN KİŞİLERLE GÖRÜŞTÜM BİRİ DAHİ SONUÇ ALAMAZSINIZ DEMEDİ İTİRAZLARIN KABUL EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ SON İHTİMAL İDARE MAHKEMESİNDEN KUVVETLE MUHTEMEL YÜRÜTMEYİ DURDURMA VE İPTAL ÇIKABİLECEĞİNİ BELİRTTİ.
-
@keops bende kıt bilgimle öyle dusunuyorum
-
@keops grup kurup yol haritası oluşturmalı baya varız herkes taşın altına elini sokarsa maddi manevi bu zorluk aşılır
-
@gss15 e tamam diger arkadaşlarla birlikte yola çıkalım.
-
Arkadaslar ben de 69.75le 373.yum daha onceki sinavlarda bizden dusuk basari oraniyla mulakata giren var mi bilmiyorum varsa da duruma hak yeme tam olarak diyemem olayin kilifi onceden hazir bence ama emegimiz harcandi maalesef bir sey cikacagini dusunmuyorum ama ortak hareket etmemiz gereken yerlerde ustume duseni yaparim mesela cimere metin gonderilecekse ortak olsun gondereyim, twitter, haber vs.
-
@keops burada başlık açsak önce imkan olur mu
-
@y-oguz90 sorun puan hesaplama yöntemi daha öncekilere hem sapma ek verildi ayrıca yanlışlar doğruyu götürmesi be ne biçim iş madem yanlış götürüyor doğruyu sapma da yok ok niye baraj koyuyon doğrularımızı yiyorsan yanlışla ya sapma koyacan ya da baraj koyulmamalı
-
@y-oguz90 hocam sen böyle konuşursan işimiz zor bence yanlış düşünüyosun senin zaten yanlışarın doğruyu götürmeseydi 70 üzerindeydin 2014 te böyleydi yani biz ekstra bişey talep etmiyoruz hakkımızın yenmesine mani oluyoruz. asaen zaten sonuç alınamayacağını düşünüyosan bari bizim demoralize etme.
-
@gss15 hocam ayni durumdayiz bana gore de oyle ama protokol vardi onceden denilirse ne yapabiliriz o yuzden dedim umudum yok ama ustume duseni yaparim
-
@gss15 bence olur kardeş biz bu işi kotaracaz ALLAHIN izniyle.
-
@keops kardesim keske olsa demoralize etme gibi bir amacim yok dusuncemi soyledim ayni durumdayiz
-
@y-oguz90 kılavuzun ya da her neyse idarenin işlemleri yani oyunun kuralları adil nizami olmalı
-
@y-oguz90 kardeş o protokolde net üzerinden puan hesaplaması yapılacağına dair net bir madde varmı
-
Kaldı ki zaten 400 tamamlanmadı
-
@y-oguz90 biz başaracağımıza inanmassak karşımızdakileri nasıl ikna ederiz düşünsene.
-
@y-oguz90 neden 2014 teki gibi her soru eşit puan yazmadılar
Insanlar sonuçların açıklanmasına yakın bir sürü tartışma yaptı bahsettiğin protokol her neyse açık net adil öngörülebilir bir şey değil
-
@gss15 işte kardeş bende onu diyorum bazı (İyiniyetli) arkadasların cimere basvurusu bizi mağdur etti biz elbirliğiyle bu işin üstesinden geliriz mülakatta da çayımızı içeriz .
-
Forumdaki tecrübeli nüfuz sahibi ,itibar sahibi arkadaşlar bu olaya el atıp destek verirlerse sınavı kazanmalarına rağmen
büyük bir iş yapmış olurlar
-
Forumun itibarı daha bir artar kanımca