2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kuzeyinkızı hayır
-
@kuzeyinkızı pardon tam tersi yanlış doğruyu görürüyormu
-
@kaymakamadayi_00 68 neti olanlara şimdiden mülakatlar da başarılar dilerim
-
@kaymakamadayi_00 Yine aynı duyumda sapmanın olmadığını sadece 1-1,5 puanlık bir fark olduğunu söyleniyordu. Eğer öyleyse 72 net gibi kapatır.
-
Bu YSK ya giren arkadaşlar, çok mu kolaydı sınav
-
HOCANIN SÖYLEDİĞİ 73 NET MİYDİ 73 PUAN MIYDI YA ACABA ?
-
@murky 82 puan mi doğru mu?
-
62 netle ben neden heyecanlanıyorsam.
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
HOCANIN SÖYLEDİĞİ 73 NET MİYDİ 73 PUAN MIYDI YA ACABA ?
73 puan diyordu ama sapma yok sadece 1-1,5 puan kadar bir fark var diyordu. (muhtemelen iptal edilen sorudan ötürü)
-
Seviyesiz üslup nedeni ile düzenlenmiştir.
-
@murky 70 üstü 400 kişi yok denilmişti ya hocam. 1.nin puanı 100'e tamamlanacak tarzında. ya bu haberin gerçeklik payı var 67-68 net 73-74 puan yapacak. Ya da haber asılsız 1 net 1 puanla 73 netle kapatacak.
-
@ilerlemeyedevam Biz heyecanlandığımız için heyecanlanıyosun yoksa mülakata kalma gibi bi durumun olamaz
-
@safitürk69 kolaydı hocam kanunlara bakmadım sırf alan bilgimle mülakattayım
-
@kaymakamadayi_00 o haber sonradan çıktı işte. ilk çıkan duyumda bir tane kendinden oldukça emin konuşan bir dershane hocası "ysk 82 kaymakamlık 73 gibi kapattı" demişti. hangisi doğru bakalım.
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@dlkaptan neydi ysk tahmininiz?
bir tahminim yoktu girmedim sınavına ama girenler kolay diyordu 80 üzeri kapatır diyorlardı.
-
@murky 67-68net aşağı yukarı 73 puana tekabül ediyor hocam zaten.
-
@murky O haber sonradan duyuldu da olabilir hocam. Kafalar karışık hayırlısı olsun bakalım
-
@paretowilfredo hocam şu trollü al burdan sana zahmet
-
Sonuç açıklanınca önce burayı açıp kaçla kapattığına bakıcam, şu an sonuç sayfasına girmeye hazır hissetmiyorum kendimi
-
Hadi ösym ya bugün gerçekten çok iş var ve şu an kitlendim yine hiçbir şeyle ilgilenemiyorum.