2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
son demler diyebilecek bir babayiğit yok mu :)))
-
@refik-soydam @krky mesaj kutunuz çalısıyo mu dostlar birbirinize mesaj atarak dener misiniz?
-
@krky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam refikcim senin istihbarat saglamdir oyle hissettim en azindan acaba bu idari hakimlikte nezaman olur ilan sinava girebilirmiyim ben ilan tarihindemi 35 doldurmamis olmak yoksa sinav tarihindemi
Hocam sınava biraz boş çalışmışsınız daha Refik SOYDAM’ın kim olduğunu bilmeden arkadaşın ismini Refik sanıyorsunuz . 62 net yapmanız normal yani 3 ayla alakası yok . Ayrıca belki sene boyunca çalışıp 62 net’in de altında kalan arkadaşları biraz küçümsemissiniz hoş olmamış .
Kalın sağlıcakla . -
@krky hocam sınav olursa 31 aralığa kadar bütün sınavlara girebilirsin sıkıntı yok. Eğer 35 yaşını doldırmamış derse girersin gün almamış derse giremezsin diyelim sınav 31 aralıkta yine girebilirsin
-
@kuzeyinkızı @krky ilan metninde "Adli yargı hakim ve savcı adaylığı ile idari yargı hakim adaylığı yazılı yarışma sınavları için; giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşın......." bunu kullanıyorlar.... daha dikkatli olmak gerekir.. sınav ANINDAKİ YILIN ocak ayı baz alınız, sınav hakkında bilgim bakan beyi açıklamasından öte değildir..
-
@olursaekime Ben de boş çalışmışım şimdi farkettim tanımıyorum Refik Soydam ı cehaletimizi bağışla. Tanıdığım biri var ama o Refik Saydam.
-
@sucuklu_oralet 105. Dönemde hiç kimseye konuşma yaptırmadılar. Saygılar
-
@olursaekime bana bak önce saygılı ol kim refik soydam anlat bakalim bay bilmiş.
-
@hasbayburtlu ya soylemeseydin refik saydam diye bakalim o refik soydam ile refik saydamı ayirt edebilecekmiydi .merak ettim ayrica adamin birinin adinin fatih olmasindan padisahimi yada ali olmasindan hz Aliyimi kastediyo anliyamadim yani o refik sadece başbakana ait bi isim mi dolu dolu calismis masallah..
-
Bu başlıkta daha da durulmaz. Sınav haricinde herşey konuşuluyor. Kalırsak mülakata diğer başlıkta görüşmek üzere.
-
@hasbayburtlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime Ben de boş çalışmışım şimdi farkettim tanımıyorum Refik Soydam ı cehaletimizi bağışla. Tanıdığım biri var ama o Refik Saydam.
Kaymakamlık sorusu gibi nick Ben de ilk gördüğümde saydam değil miydi o yahu demiştim olur böyle karışıklıklar kırmayalım birbirimizi. Ayrıca 3 aylık çalışmayla 65 net sahiden gösterge değil zamanında ben de 0'dan 2 aylık çalışmayla yüksek bir puan almıştım olur öyle..
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu başlıkta daha da durulmaz. Sınav haricinde herşey konuşuluyor. Kalırsak mülakata diğer başlıkta görüşmek üzere.
Üstad sınav hakkında konuşulacak pek bir şey de kalmadı ya. Vakit geçiyor işte başlığın canlı kalması kendi adıma benim hoşuma gidiyor 2 gün kaldı zaten konuşulacak her şey konuşuldu.
-
@olursaekime ben kimseyi küçumsemedim bunu bil haddimde degil sen once bir refik saydamla soydam arasindaki farki ögren iste bizde ki doluluk bu sorun egitim sistemi birini bilince beyfendi dolu biri oldugunu saniyo. neyin ne oldugunu bilmeden ortaya laf işte sen önce bosver refik falanda bi uslup ögren.cehalet seninle yanyana olmaktir efendi.
-
@olursaekime olursaekimecigim dedim simdi noldu sen olursaekimecigim mi oldun.yazik iste boyle ukalalar memleketi yonetiyo bildigi yarim yamalak bilgiyle kendini ustad saniyo
-
Hepimiz stresliyiz zaten buraya bakınca iyice huzursuz oluyorum. Birbirine laf söyleme derdinde herkes. Çok kötüsünüz
-
Gençler yaşınız kaç neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Biraz efendi olun atışmayı bırakın. Forum hakkettiği değeri gördüğü günlere geri dönsün müsadenizle
-
@mia_1071 Haklısın üstadım. Hazır sınav hakkında konuşmak demişken merak ettim özel değilse kaç net vardı senin? Listeye bakıyorum göremiyorum bir türlü yanlış anlama böyle bir kaç kişi var herşeye yorum yapan her tartışmanın içinde herkese laf eden şu puanla kapatır bu puanla kapatır diye yorum yapan hatta birtakım sebeplerle forum ahalisine küsen, sağlıklı tahmin yapmak amacı ile oluşturulan listeye netlerini eklemek zahmetine dahi girmemişler zannediyorum oldukça yüksek netleri tepki görmekten çekiniyorlar o sebeple ekletmiyorlar.
-
gerçekten çok zorluyor forum...... bu sene neden böyle oldu acaba....
-
Herkesten özür valla kardesim...
-
@hasbayburtlu madem saçmasapan muhabbetler dönüyor bizde ayak uyduralım .. Abi BAYBURTUN neresindensin :))