2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Tüm kalbimle soyluyorum ben mulakata kalamicam ama gercekten zor bir surec herkesin umudu hayali var.ve unutulmamaliki hayat devam ediyor sakın ola kimse 150 dakikalik bir sinavdan sonra umutsuz olmasin 150 dakikalik bir sinavin bundan sonraki Allah uzun ömür versin 30 yili 40 yili mahfetmesine izin vermesin azim sabir ve lutfen iyi niyetle devam edin.üzulmeyle zaman gecirmeyin daha iyisini nasil yaparim diye düşünüp devam edin her sey unutuluyoda gecem boş zamanlr unutulmuyo.
-
sonuçlar ais.osym den mi açıklanacak yoksa sonuc.osym den mi açıklanacak ?
-
@ofa ben F5 çi kategorisine giriyorum kardeşim :))
-
@utku 1-2 saate netleşir kardeşim bekleyip göreceğiz inşallah
-
Günaydın arkadaşlar. Saat 10:00’da gelir mi dersiniz:)
-
Bence son 20 dakika
-
Sınırda olmak ne zormuş, heyecandan kanım çekildi resmen
-
Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan.
-
Son 17 dakika
-
@krky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Son 17 dakika
Hocam dün 16.00da açıklanacak diyordun
-
@vuralkara kardesim heycan işte 10 olsa olmazmi:)
-
Ben de bu işi fazla uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum, bir avuç insan girdi zaten sınava 10.00'da bu iş bitsin lütfen.
-
Son 10 dakika:))
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben de bu işi fazla uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum, bir avuç insan girdi zaten sınava 10.00'da bu iş bitsin lütfen.
10:15 de başladı, 10:15 de bitsin
-
Ne garip ösym ye degil buraya bakıyom aciklandi mi diye
-
@dlkaptan o da olur abi ama akşam üçler dörtler gereksiz yani.
-
Arkadaşlar iyisiyle kotusuyle yaklaşık üç aydır buradayım, benim ilk 400 e girme şansım yok, yaşım zaten 35 bir dahaki seneye de giremeyecegim yaşdan dolayı, çalıştığım kurumdan da memnun değilim zabıta memuruyum, başka kuruma daha üst bir konumda memur olarak geçiş yapmak istiyorum
-
@memurist ayni problem bendede var üzülme kardesim:)
-
Son 5
-