2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@new_user 83 le kapatir sa bak sen
-
@bozkırlı1 evet güzel formul
-
Tahminim 400. Puanı 66-68 net olur soru iptal olur mu bilemem herşeyin hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin nasibimizde varsa olur inş
-
@modesteptt böyle bir ihtimal tek duruma var o da 4 sorunun iptal olduğu bir durum. 68 net yapan bir vatandaş eğer iptal edilen 4 soruyu da boş bırakmışsa puanı 70,83 yapıyor
-
@dlkaptan bence de 70 net altı çok zor. İptal olacak soru belki imalat sorusu olabilir.
-
Arkadaşlar bu 70 ustu 400 kisi yok haberi %99 dogru...Bakanliktan bir duyum alinmasa boyle bir haber yapilmazdi..Artik onemli olan katsayi uygulayip 400'e tamamlayacaklar mi yoksa sadece 70 uzerini mi cagiracaklar? Sahsi fikrim bir katsayi uygulanip 400 kisinin cagirilacagi..O zaman 68 nete kadar dusebilir sanirim.
-
Daha önce bir arkadaş da belirtmişti beklenilenden çok daha farklı şeyler olabilir nitekim 2 soruyu yanlış işaretlemek demek -2,5 net demek bir de üstüne doğru yapılan bir soru iptal olursa iyice işler değişir. O yüzden ne olacağını kestirmek çok zor.
-
iptal olan sorular yüzünden 70 barajı sıkıntısı yaşanmışsa çözüm yolları arayacağına o soruları doğru kabul edip geçsin. soru iptalsiz 400 sıkıntısı var bence
-
Şu an boş link yok. Hadi ÖSYM yedin bitirdin bizi açıkla bugün ...
-
@larendeli tamam
-
Arkadaşlar daha öncede istenmisti, elinde sorular mevcut olan varsa rica etsem gönderebilir mi?
-
İnşallah tahmin ettiğiniz gibi olur arkadaşlar. Benim ilk tahminlerim 75 üstü rahat olsun 72-75 umutlu olsun 69-71 büyük sürpriz olması lazım şeklindeydi bugün ise fikrim pek değişmedi tam nokta belirtmek gerekirse 72-73 net derim dış etken soru iptali vs olsa en iyi 71-72 net daha da aşağısı çok iyimser olur
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.(Şu an tam olarak bu moddayız)
-
eğer 400 ü dolduramamışlarsa sıralamada ki puandan devam edip alacaklar dolduracaklar ozmn netler de aşağı gelir az net yapanların şansı artar
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İnşallah tahmin ettiğiniz gibi olur arkadaşlar. Benim ilk tahminlerim 75 üstü rahat olsun 72-75 umutlu olsun 69-71 büyük sürpriz olması lazım şeklindeydi bugün ise fikrim pek değişmedi tam nokta belirtmek gerekirse 72-73 net derim dış etken soru iptali vs olsa en iyi 71-72 net daha da aşağısı çok iyimser olur
Ben de bu yoruma katılıyorum. Gerçekçi olmak gerekirse 66-67 nete düşmesi sahiden çok ütopik.
-
@rhadamanthus %1 lik kısma inanıyorum.
-
Duyumları olan arkadaşlar net bir cevap verselerdi hala bu konular konuşulmazdı diye düşünüyorum
-
Çok gereksiz biliyorum ama sırf laf olsun diye ÖSYM'i aradım "kaymakamlık sınavı 27'sinden önce açıklanır mı?" diye sordum. Telefondaki hanımefendi adeta "bunlar ne salak salak sorular" edasıyla "hayır!" dedi.
-
@dlkaptan kardeşim sınavın test olacağı 2 Eylül'de olacağı gibi çok önemli bilgiler verildi bu platformda..Belli ki bu konu Bakanlıka yansımış ve içerden duyum almışlar böyle bir haber yapmışlar..Vebale gireceklerini düşünmüuorum...
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rhadamanthus %1 lik kısma inanıyorum.
inanamadım.