2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Nasıl bir dengesiz ise banlanmasına rağmen inatla tekrar hesap açıp geliyor ortalığı karıştırmaya.
-
@ayşensaluncak uza lan
-
Arkadaşlar bunlar banlanmakla bitmez. Profillerine girip bloklayın. Kendileri çalarlar kendileri oynarlar böylece.
-
@can-mavi Hocam, Bakanlıktan duyum almadım bunlar tahmin dedin..Senin tahminin mi yoksa onemli birinden aldigin bir duyum uzerine mi soyledin bir ipucu ver :)))
-
@onuktekin aynen dostum.
-
bunlar gülmezler gibi kardeş banlaaan banlaan bitmezler
-
@can-mavi
Adamin dibisin kardesim -
Genelde sınavın açıklanmasına yakın troll sayısında patlama oluyor, bu yüzden trolleri gördükçe heyecanım artıyor
-
Valla iyi makara dönüyor forumda. bakıyorum 5 sayfa ilerlemiş foruma girmeyeli içinde faydalı bir bilgi olur mu diye baştan aşağı tüm yazılanları bakıyorum. Yine millet birbirine girmiş gereksiz tartışmalar atışmalar okuyup cıkıyorum..
-
Günaydın dostlar. Yazan ve pusuda pasif olarak bekleyen yazmamış ama hazırlanmış toplam 9 hesap kapadım aynı kişiye ait. Hepsi bu sabah açılmış. Ki ben tek bir kişinin organizasyonu olduğuna inanmıyorum. Malumunuz forumumuzun seviyesi, kitlenin kalitesi birilerini rahatsız ediyor farkındayız. Bunu bozup sizi buradan uzaklaştırmak gayesindeki bu tüccarlar, paradan başka hiçbir gaye gütmeyen kişilerin sistematik saldırısına en güzel cevabınız görmezden gelmeniz dostlar. Sizden ricam bekleyişin verdiği gerilimle tadınızı kaçırmamanız.
Hepinize iyi forumlar dostlar
-
1 net 1 puana eşit değil kesin bilgi fava atın bekleyin kapanıs puanı 70 in altında kaynak sağlam
-
@ronin sakın bana yalan söyleme, çünkü inanırım..
-
@ronin hocam tam tersi için kesin bilgi demiştiniz değişmiş mi durum yani?
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ayşensaluncak uza lan
Hangi admin düzeltti bunu? :))) şöyle olmuş
-
@larendeli onu net bılgım olmadan demıstım sımdı daha dogru bılgıye ulastım ınsana ulastım 70 altı netle kapatacak ama puan 70 üstü olacak
-
-
65-70 arasi yapanlar forumu takip ediyor
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Şunu da söyleyeyim bunlar tahmin, yoksa bakanliktan veya başka yerden bir şey öğrenmedim şimdi oraya buraya yazacaksınız veya şikayet edecekler olursa bu ileti kayıtlara geçsin
Günaydın kardeşim. O zaman geçen sene fazla altarnatif cevapların olmasının nedeni de yine barajı geçen kisi sayısının 400 olmamasıydi diyebiliriz rahatlıkla. Esnekliğin nedeni bana kalırsa oydu hiç söylemedim ama bugün konuşulanlardan sonra daha emin oldum.
-
silinmiştir
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Net olarak yazmak gerekirse 1 net = 1 puan
herkesin bilgi kaynağına saygı duyuyorum lakin @KaymakamAdaylıgı 'nın söylediğinin doğru olduğunu düşünüyorum.
25 bin kişi arasından 70 net ve üzeri yapacak 400 den fazla kişi de mutlaka olur diyorum.