2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@gncfb valla kardeşim ne diyeyim bilemedim, açıkça ham puan = net sayısı = sınav puanı yazıyor... net sayısı 100 tam puana dönüştürülecektir demiyor, net sayıları toplanarak 100 tam puan üzerinden ham puanları hesaplanacaktır diyor ve hemen ardında ham puan ( net sayıları) sınav puanları olacaktır diyor.... neyse kardeşim benim anladığım bu şekilde, senin anladığın da farklı şekilde tartışmaya gerek yok
-
Şuan hocama gösterdim kendisi avukat benim anlayışım kıt onundamı anlayışı kıt o benden daha yaşlı ve deneyimli oda benim dediğim gibi söyledi
-
Acaba 70 ve üstü neti olan 400 kişi var mıdır ..
-
100 tam puan üzerinden hesaplanacak demiş her soru aynı puan değil demek bu
-
@mia105 asıl soru bu.
-
@mia105 Hissiyatım fazlası bile vardır diyor ama insallah yanılırım..
-
@mia105 kanımca 550 civarı vardır.
-
Facebook da 1000 kişinin bile olabileceği yazılmış
-
70 üstü 400 kişi varsa mülakata 500 kişi girer en az ve mülakatta çok çetin mücadelede olur , bu forumda tutulan küçücük veride bile aynı nette bir sürü arkadaş varken 20.000 küsür kişide son neti yapan 100-150 kişi olması sürpriz olmaz benim açımdan.
-
@serdaristanbullu bana da öyle geliyor ya 400 den az kişi mülakata girecek ya da 420 civarı kişi arası olmaz
-
@mia105 Bence bu konu ÖSYM'nin ilgi alanı değil . ÖSYM sınavı okuyup neticelendirince görevini yapacak. Sayının 400 u bulup bulmaması Bakanlığı'nın meselesi gibi duruyor.
-
@mia105 kesinlikle vardır çünkü ulaşamadığımız baya insan var
-
Büyük ihtimalle Cimer yazısı neticesinde 73 netle kapatması gayet olası duruyor
-
@cengizkan2 nasıl bakanlığın meselesi kardeşim, örneğin 70 'i geçen 390 kişi varsa 389. kişinin sonuç belgesinde mülakata katılmaya hak kazanamadınız yazacak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@serdaristanbullu bana da öyle geliyor ya 400 den az kişi mülakata girecek ya da 420 civarı kişi arası olmaz
Mesela 71,25 İle kapattı diyelim ,bunu yapan kişi sayısı 20-30 ile sınırlı olacaksa bi şey değil kardeşim , geçen yıl sapma varken 7 kişi virgülden sonrası için ayni puandaydı. Bakalım hayırlısı olsun.
-
yapamadık ki bi 75 net sırtımızı dayayıp sonucu bekleyelim..
-
73net=73 puan doğru gibi artık...
-
@can-mavi 391. kişi de yazması gerekmez mi abi?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2 nasıl bakanlığın meselesi kardeşim, örneğin 70 'i geçen 390 kişi varsa 389. kişinin sonuç belgesinde mülakata katılmaya hak kazanamadınız yazacak
391 dir o 389 olsa duramazsın. :d
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi 391. kişi de yazması gerekmez mi abi?
hahahah aynen kardeşim beynim eror vermiş bi an